شنبه | 8 | اردیبهشت | 1403

برگزاری آیین تودیع و معارفه معاونان پژوهشی جامعةالمصطفی(ص) خراسان

حجت الاسلام والمسلمین دکتر روح الله سعیدی فاضل رئیس پژوهشکده بین المللی امام رضا(علیه السلام) جامعةالمصطفی(ص) خراسان با حفظ سمت به عنوان معاون پژوهشی این نمایندگی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی جامعةالمصطفی خراسان طی حکمی از سوی حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدرضا صالح رئیس جامعةالمصطفی(ص) خراسان حجت الاسلام والمسلمین دکتر روح الله سعیدی فاضل رئیس پژوهشکده بین المللی امام رضا(علیه السلام) این نمایندگی با حفظ سمت پس از حجت الاسلام والمسلمین دکتر جواد رقوی به عنوان معاون پژوهشی نمایندگی خراسان منصوب شد.

متن حکم به شرح زیر است؛

حجة الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر سعیدی فاضل  “دامت توفیقاته”

باسلام و تحیات

با استعانت از خداوند منّان و با عنایت به مراتب فضل، تعهد و سوابق موفق شما در فعالیتهای علمی پژوهشی ومدیریتی  به موجب این حکم، جنابعالی را با حفظ سمت به عنوان « معاون پژوهش» نمایندگی جامعة‌ المصطفی در خراسان منصوب می‌نمایم.

نظر به جایگاه و نقش پژوهش در فرآیند تربیت علمی طلاب، انتظار می‌رود نسبت به تحقّق شاخص‌های پژوهشی سند راهبردی نمایندگی،تقویت بنیه پژوهشی طلاب، حرکت به سمت مرجعیت علمی جامعة المصطفی، زمینه سازی و تقویت طلاب بمنظور تبیین عالمانه تعالیم اسلام ناب و محاسن کلام اهل بیت علیهم السلام به زبان های مختلف، توانمند سازی فضلای ملیتی جهت نقش آفرینی در تحقق تمدن نوین اسلامي، توسعه وتقویت کرسی‌های نظريه پردازی، توسعه ترجمه منابع اصیل دینی به زبان‌های پرمخاطب جهان، تقویت نشریات علمی پژوهشی وفعال سازی وایجاد نشاط علمی میان انجمن‌های علمی نمایندگی اهتمام و برنامه ریزی لازم صورت پذیرد .

انتظار می رود با تدبیر و برنامه ریزی، مجاهدت، اخلاص، تلاش پیوسته و صرف وقت لازم و با بهره گیری از ظرفیت ارزشمند اعضای هیئت علمی و گروه های علمی تربیتی، شاهد رشد علمی و پژوهشی متناسب با مأموریت های المصطفی باشیم.

امید است در پرتو عنایات الهی و توجهات حضرت ولی عصر  عجّل الله تعالی فرجه الشریف  و در راستای توسعه گفتمان انقلاب اسلامی با محوریت آرمانهای امام راحل (ره)  و تحقق منویّات رهبر معظم انقلاب مدظله العالی، قرین توفیقات الهی بوده و اعضای محترم هیئت علمی، پژوهشگران، مدیران و معاونان ارجمند مجموعه نمایندگی؛ همکاری لازم را در تحقق مأموریتهای محوله با جنابعالی داشته باشند.

فرصت را مغتنم شمرده وازتلاشهای ارزشمند وماندگار حجة الاسلام و المسلمین آقای دکتر رقوی زیدعزه در طول سالها تصدی این مسئولیت وسایر همکاران ارجمند آن معاونت ، صمیمانه سپاسگزاری می نمایم.

توفیقات و تأییدات جنابعالی را از محضر حضرت حق جل شأنه مسئلت دارم.

محمدرضا صالح

1402/11/7