دوشنبه | 10 | اردیبهشت | 1403

حضور طلاب جامعةالمصطفی(ص) در اعتکاف رمضانیه حرم مطهر رضوی

اعتکاف رمضانیه حرم مطهر رضوی ویژه طلاب و روحانیون، سحرگاه امروز با حضور طلاب جامعةالمصطفی العالمیة از 16 ملیت در مسجد گوهرشاد حرم مطهر آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جامعةالمصطفی خراسان اعتکاف رمضانیه حرم مطهر رضوی ویژه طلاب و روحانیون سحرگاه امروز با حضور طلاب جامعةالمصطفی العالمیة از 16 ملیت در قالب “طرح احیای سیره نبوی” در مسجد گوهرشاد و تا غروب روز شنبه 18 فروردین ماه مصادف با 26 رمضان ادامه دارد.

در این اعتکاف 375 طلبه غیرایرانی شامل ۱۲۵ نفر طلبه برادر در شبستان آیت الله میلانی و ۲۵۰ نفر طلبه خواهر در شبستان‌های  گرم و شبستان آيت‌الله سبزواری از شهرهای قم و مشهد که اکثرا اعتکاف اولی هستند معتکف جوار حریم امن رضوی شده‌اند.

برگزاری جلسات و مراسمات مناجات و استغاثه، جلسات درس اخلاق، حلقات معرفت با حضور اساتید برجسته حوزه و دانشگاه، جلسات احکام، ترتیل خوانی، محفل انس با قرآن کریم، مشاوره و تجمع ویژه در روز قدس از جمله برنامه های اجرایی در این اعتکاف هستند.

گفتنی است مراسم افتتاحیه این اعتکاف چهارشنبه شب 16 فروردین ماه با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا صالح رئیس جامعةالمصطفی خراسان در نمازخانه جامعةالمصطفی خراسان برگزار شد.