یکشنبه | 9 | اردیبهشت | 1403

درخشش نمایندگان المصطفی(ص) خراسان در بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی قرآنی و حدیثی طلاب جامعة المصطفی(ص)

طلاب خواهر و برادر مدارس تابعه و پیوسته جامعةالمصطفی خراسان با درخشش در مرحله نهایی بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی قرآنی و حدیثی طلاب جامعة المصطفی(ص) در رشته‌های مختلف مهارتی و معارفی حائز رتبه‌های برتر شدند.

به گزارش روابط عمومی جامعة‌المصطفی خراسان در این دوره از مسابقات خانم‌ سمیه حسینی طلبه مجتمع آموزش عالی خواهران المصطفی خراسان از کشور افغانستان در رشته حفظ کل قرآن کریم حائز رتبه اول شد.
همچنین خانم‌ها سمانه موسوی و نرجس اخلاقی طلاب مجتمع آموزش عالی خواهران المصطفی خراسان از کشورهای افغانستان و پاکستان در رشته ترتیل به ترتیب موفق به کسب رتبه های اول و دوم شدند.
در این بخش همچنین خانم لیلا بتول طلبه مجتمع آموزش عالی خواهران المصطفی(ص) خراسان از کشور پاکستان در رشته معارفی با موضوع دعا از منظر امام خامنه‌ای حائز رتبه اول شد.
در بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی قرآنی و حدیثی طلاب جامعة المصطفی(ص) در بخش برادران نیز آقای سیدمحمد مهدی مشرف طلبه مدرسه علمیه پیوسته حضرت قائم(عج) از کشور افغانستان حائز رتبه سطح دو، آقایان علیرضا عادلی و محمد الیاس اخلاقی طلاب مجتمع آموزش عالی برادران از کشور پاکستان و آقای سیدجواد علوی طلبه مجتمع آموزش عالی برادران از کشور افغانستان و آقای سیدمهدی موسوی طلبه مدرسه علمیه پیوسته امام هادی(ع) از کشور افغانستان موفق به کسب رتبه سطح سه این دوره از مسابقات شدند.
هدیه نقدی و تشرف به کربلای معلی جوایز اختصاص یافته به برترین های مرحله نهایی این دوره از مسابقات بود.