دوشنبه | 10 | اردیبهشت | 1403

برگزاری آیین اختتامیه اعتکاف رمضانیه طلاب جامعةالمصطفی(ص) در حرم مطهر رضوی

اعتکاف رمضانیه طلاب و روحانیون در حرم مطهر رضوی، غروب روز شنبه 18 فروردین ماه با حضور طلاب جامعةالمصطفی العالمیة از 16 ملیت در مسجد گوهرشاد حرم مطهر پایان یافت.

به گزارش روابط عمومی جامعةالمصطفی خراسان اعتکاف سه روزه رمضانیه حرم مطهر رضوی ویژه طلاب و روحانیون غروب روز شنبه 18 فروردین ماه مصادف با 26 رمضان المبارک 1445 با حضور طلاب جامعةالمصطفی العالمیة از 16 ملیت در قالب “طرح احیای سیره نبوی” و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین استاد محسن قرائتی مفسر قرآن کریم و حجت الاسلام المسلمین محمدرضا صالح رئیس جامعةالمصطفی خراسان در مسجد گوهرشاد حرم مطهر امام رضا علیه السلام پایان یافت.

گفتنی است در این اعتکاف 375 طلبه غیرایرانی شامل ۱۲۵ نفر طلبه برادر در شبستان آیت الله میلانی و ۲۵۰ نفر طلبه خواهر در شبستان‌های  گرم و شبستان آيت‌الله سبزواری از شهرهای قم و مشهد که اکثرا اعتکاف اولی بودند معتکف جوار حریم امن رضوی شدند.

برگزاری جلسات و مراسمات مناجات و استغاثه، جلسات درس اخلاق، حلقات معرفت با حضور اساتید برجسته حوزه و دانشگاه، جلسات احکام، ترتیل خوانی، محفل انس با قرآن کریم، مشاوره‌های فردی و جمعی و تجمع ویژه در روز قدس از جمله برنامه های اجرایی در این اعتکاف بود.