چهارشنبه | 19 | اردیبهشت | 1403

برگزاری مراسم تقدیر از برگزیدگان پژوهشی جشنواره شیخ طوسی (ره) در المصطفی(ص) خراسان

مراسم تقدیر از برگزیدگان پژوهشی جشنواره شیخ طوسی (ره) و مسابقه‌های کتابخوانی شرایط ظهور و منشور تامین اجتماعی در جامعةالمصطفی خراسان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جامعةالمصطفی خراسان به همت معاونت پژوهش این نمایندگی مراسم تقدیر از برگزیدگان پژوهشی جشنواره شیخ طوسی (ره) و نفرات برتر مسابقه‌های کتابخوانی شرایط ظهور و منشور تامین اجتماعی پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه با حضور و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدرضا صالح رئیس جامعةالمصطفی(ص) خراسان با حضور نخبگان و دست اندرکاران پژوهشی خواهر و برادر در سالن اجتماعات ستاد المصطفی خراسان برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین صالح در بخشی از سخنان خود بر توجه به مبدأ توحیدی علم و عبودیت در کسب علم و دانش و حکمت، رسالت محوری و انجام وظیفه در تولید علم، ضرورت تخصص‌گرایی در تولیدات علمی و کسب نورانیت از علم تأکید کرد.

تقدیر از 30 نفر طلبه برگزیده خواهر و برادر در بخش‌ جشنواره و مسابقات کتابخوانی، پخش کلیپ سخنرانی رهبری پیرامون شخصیت شهید مطهری(ره)، سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر ورح الله سعیدی فاضل معاون پژوهشی جامعةالمصطفی خراسان و اجرای مراسم قرعه کشی مهمترین برنامه‌های اجرایی در این مراسم بودند.