شنبه | 15 | اردیبهشت | 1403

رئیس المصطفی (ص) خراسان: هدف جامعة‌المصطفی (ص) تربیت خانواده‌ تراز اسلام است

رئیس جامعة‌المصطفی (ص) خراسان گفت: هدف جامعة‌المصطفی (ص) این است که خانواده‌ای تراز اسلام را تربیت کند.

به گزارش روابط‌عمومی جامعة‌المصطفی (ص) خراسان، حجت‌الاسلام محمدرضا صالح ظهر جمعه 20 بهمن در اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی قرآنی و حدیثی فرزندان و خانواده‌های طلاب جامعة‌المصطفی (ص) با حضور نخبگان قرآنی همسران و فرزندان طلاب ملیت‌های مختلف جهان اسلام در مشهد به اهمیت جایگاه خانواده در قرآن اشاره و اظهار کرد: خانواده در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، آرمان ها و رسالت جامعة‌المصطفی (ص) از جایگاه اصیلی برخوردار است. خانواده دارای شان تربیتی بسیار برجسته‌ای است که می‌تواند نسل آینده را تربیت کند.

خانواده‌ای که هم هدف و یاری‌دهنده یکدیگر در ایفای رسالت خود باشد خانواده‌ای مطلوب است. هدف جامعة‌المصطفی (ص) این است که خانواده‌ای را تربیت کند که هم آموختن را آموزش دهد هم فرزندان آنان همراه طلاب عزیز باشند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدرضا صالح خطاب به طلاب جامعة‌المصطفی (ص) اظهار کرد: آنچه از مجموعه روحانیون انتظار می‌رود این است که در کنار رسالت جهانی خود یعنی تبلیغ دین اسلام و مخاطب قراردادن بشریت نسبت به این رسالت، در کنار خانواده باشند و از آن غفلت نورزند. یکی از رسالت‌ها و آموزه‌های دینی این است که به فرزندان خود قرآن یاد دهیم.

حجت‌الاسلام صالح با بیان این مطلب که خداوند در قرآن به پیامبر (ص) می‌فرماید ما تو را برای بشریت مبعوث کردیم، افزود: پدر و مادر هم برای فرزندان مانند پیامبر، راهنمای آنها هستند و موظف‌اند به فرزند خود نماز و تمام واجبات را آموزش دهند. نظام تربیتی خانواده در قرآن فوق‌العاده، علمی و به‌روز است و برای همه زمان‌ها مناسب است. نظام توحیدی و فکری خانواده، نظام فکری و اعتقادی خانواده، نظام اخلاقی خانواده، نظام رفتاری و عبادی خانواده در قرآن آمده است. مثلاً در نظام ارزش‌ها و اخلاقی خانواده آمده است با فرزندان برخورد ارزشمندانه داشته باشید، با پدر و مادر چه مسلم چه غیرمسلم، رفتار و گفتارتان کریمانه باشد.