شنبه | 15 | اردیبهشت | 1403

رئیس مرکز ارتباطات ریاست‌جمهوری و روحانیت: اخلاق پیغمبر قرآنی بود و وجودش قرآن مجسم بود

رئیس مرکز ارتباطات ریاست‌جمهوری و روحانیت در مراسم آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی قرآنی و حدیثی فرزندان و خانواده‌های طلاب جامعةالمصطفی (ص) که با حضور نخبگان قرآنی همسران و فرزندان طلاب ملیت‌های مختلف جهان اسلام با حضور جمعی از اساتید و خانواده‌های قرآنی در مجتمع فرهنگی اقامتی آفتاب ولایت در مشهد برگزار شد گفت: اخلاق پیغمبر قرآنی بود و وجودش قرآن مجسم بود. اگر انسان تلاش کند وجود خود را به قرآن نزدیک کند می‌تواند در سایه انس با قرآن، آرام‌آرام کلام نورانی حق را به دل و جانش وارد کند.

به گزارش روابط‌عمومی جامعةالمصطفی (ث) خراسان، رئیس مرکز ارتباطات ریاست‌جمهوری و روحانیت در این مراسم گفت: ما قرآن را در چند شکل متفاوت پیدا می‌کنیم، اولین شکل قرآن شکل مکتوب آن است که ما در خانه‌هایمان داریم و نگهداری می‌کنیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاجی ابوالقاسم دولابی با اشاره به اهمیت خواندن قرآن در خانه بیان کرد: کلمات قرآن نورانیت خاصی دارد. یک‌شکل دیگر وجود قرآن، شکل صوتی و در قالب اصوات است. تمامی صداها و الفاظ قرآن نورانی است. سفارش شده است با خواندن قرآن خانه‌هایتان را نورانی کنید، هنگام خواندن قرآن پاکیزه باشید. حقیقت قرآن چیزی نیست که در برگه کاغذ است، حقیقت آن در قلب‌هاست، در قلب کسانی که خداوند متعال به آنها عطا کرده است.

حجت‌الاسلام دولابی افزود: تلاش کنید قلب شما ظرف قرآن بشود. اگر در سبک و سیره زندگی ما آموزه‌های قرآنی جاری نباشد و در خانه‌ها قرآن تلاوت نشود به یک خرابه می‌ماند. در خرابه فرشتگان نمی‌آیند.

دولابی به شکل دیگری از قرآن اشاره کرد و ادامه داد: در مرتبه چهارم از اشکال قرآن گاهی وجود انسان مکسره قرآن می‌شود، اخلاق پیغمبر قرآنی بود و وجودش قرآن مجسم بود. اگر انسان تلاش کند وجود خود را به قرآن نزدیک کند می‌تواند در سایه انس با قرآن، آرام‌آرام کلام نورانی حق را به دل و جانش وارد کند و در ادامه تبدیل به وجهه علمی قرآن بشود.