شنبه | 15 | اردیبهشت | 1403

رئیس مرکز امور خانواده‌های ‌المصطفی (ص): ۴۷ ملیت در جشنواره بین‌المللی قرآنی جامعة‌المصطفی (ص) شرکت کردند

رئیس مرکز امور خانواده‌های ‌المصطفی (ص) گفت: ۵ هزار شرکت‌کننده از ۴۷ ملیت در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی قرآنی جامعة‌المصطفی (ص) حضور داشتند.

به گزارش روابط‌عمومی جامعة‌المصطفی (ص)  خراسان حجت‌الاسلام‌والمسلمین قاضوی دبیر اجرایی شانزدهمین جشنواره بین‌المللی قرآنی جامعة‌المصطفی (ص) العالمیة در اختتامیه این جشنواره در مشهد بیان داشت: این جشنواره باهدف پایش سطح قرآنی طلاب در سه بخش همسران، فرزندان پسر و فرزندان دختر جامعةلمصطفی، از روز چهارشنبه ۱۸ بهمن‌ماه به میزبانی نمایندگی جامعة‌المصطفی (ص)  در خراسان رضوی در سالن همایش‌های مجتمع اقامتی آفتاب ولایت مشهد شروع شد و امروز اختتامیه آن در همین مکان برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین قاضوی خاطرنشان کرد: ما این جشنواره را با شعار “قرآن، عزت است” از ۱۳ آبان شروع کردیم و در ایام مقدس دهه مبارک فجر اختتامیه آن را برپا کردیم. یکی از دلایل هم‌زمانی آیین اختتامیه با ایام مبارک فجر این بود که نگاه استکبارستیزی را در این جشنواره شروع کنیم.

حجت‌الاسلام قاضوی در خصوص جزئیات شرکت‌کنندگان ابراز کرد: در این جشنواره ۵ هزار و ۵۲۱ نفر از سراسر ایران و جهان ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۴ هزار و ۹۲۵ نفر در ۵۴ رشته قرآنی به رقابت پرداختند. هزار و ۷۴۶ نفر از این شرکت‌کنندگان فرزندان پسر بودند و هزار و ۵۳۹ نفر نیز فرزندان دختر طلاب جامعة‌المصطفی (ص)  بودند.

ریاست مرکز امور خانواده‌های ‌المصطفی (ص) افزود: ۱۰۹ شرکت‌کننده به مرحله پایانی راه پیدا کردند و حدود ۵۵ نفر هم به‌عنوان برگزیده در تمامی رشته‌ها انتخاب شدند. ‌بیش از ۳۰ داور مشغول داوری بودند. همچنین از ۴۷ ملیت در این جشنواره شرکت کردند، ۱۰ ملیت به مرحله نهایی راه پیدا کردند.

گفتنی است در مرحله نهایی این جشنواره تعداد ۱۰۹ نفر به تفکیک ۴۹ نفر پسر، ۳۸ نفر دختر و ۲۲ نفر از همسران از ۱۰ ملیت؛ آذربایجان، افغانستان، الجزایر، اندونزی، پاکستان، تاجیکستان، عراق، گینه، نیجریه و هندوستان رشته‌های اذان، حفظ کل و اجزاء، قرائت تحقیق و ترتیل، قرائت تقلیدی و مناجات‌خوانی به‌عنوان نفرات برتر از نمایندگی‌های اصفهان، قم و مشهد در دو نوبت صبح و عصر با هم به رقابت پرداختند.