شنبه | 15 | اردیبهشت | 1403

به مناسبت ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی صورت پذیرفت؛ برگزاری نشست بصیرتی امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی در جامعةالمصطفی (ص) خراسان

به مناسبت ایام‌الله دهه فجر چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران نشست بصیرتی امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی با حضور دکتر جواد منصوری مؤلف، پژوهشگر و روایتگر حوزه انقلاب اسلامی با حضور طلاب خواهر غیرایرانی در ساختمان گلستان امام رضا (ع) المصطفی (ص) خراسان برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی جامعةالمصطفی (ص) خراسان در این نشست دکتر منصوری با بیان خاطراتی از یک دهه حضور در زندان‌های ساواک درباره چرایی وقوع انقلاب اسلامی و صدور آن به دنیا اظهار داشت: انقلاب اسلامی با همه انقلاب‌های دنیا از حیث جهت‌گیری، ابزار، نیرو رهبری متفاوت بود. به‌گونه‌ای که می‌توان گفت عصر جدید تاریخ از بهمن ۱۳۵۷ شروع شد و مبارزات کمونیست، آمریکا و غرب با دین بی‌اثر شد و دین به‌عنوان یک مکتب جهانی دوباره به جهان و مردم جهان عرضه شد و ما الان در اروپا و امریکا و همه کشورهای جهان روی‌آوردن مردم به دین را در قالب تعهدشان به انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) می‌بینیم.

وی افزود: از نظر وی رهبریت مرجع دینی، اسلام با قرائت و تفکر شیعی و مردم آگاه و مؤمن که در همه حالات و اوضاع پیرو خط فکری امام هستند، سه عنصر مهم بقای انقلاب اسلامی هستند.

این مؤلف، پژوهشگر و روایتگر حوزه انقلاب اسلامی ادامه داد: این سه عنصر مانند رمزی همگانی میان متعهدان انقلاب و امام وجود داشت و همه نقشه‌های آمریکا و غرب را برای مبارزه و از میان برداشتن انقلاب، نقش‌برآب کرد. چنان‌که یکی از وزرای خارجه آمریکا در روز آخر کارش گفته بود ما ۳۸ سال برای ایران برنامه ریختیم و هر بار شکست خوردیم!

دکتر منصوری درباره صدور انقلاب به جهان تصریح کرد: انقلاب اسلامی تنها متعلق به ایران نیست، گرچه آغاز انقلاب از این کشور است؛ ولی رسالت انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) این است که جهان را برای یک تغییر بزرگ که همان ظهور و قیام جهانی امام‌زمان (عج) است، آماده ‌کند.