جمعه | 14 | اردیبهشت | 1403

مدیر ارتباطات و بین‌الملل جامعةالمصطفی (ص) خراسان: نمایندگی خراسان به کانون فعالیت‌های بین‌المللی استان تبدیل شده است

حجت‌الاسلام‌والمسلمین یوسف نژاد در جمع مدیران ارتباطات و بین‌الملل جامعةالمصطفی (ص) گفت: توسعه شبکه برون‌سازمانی المصطفی (ص) در مشهد مقدس و استان خراسان ما را به محور فعالیت‌های بین‌المللی استان تبدیل نموده است.

به گزارش روابط‌عمومی جامعةالمصطفی (ص) خراسان در نشست هم‌اندیشی مدیران ارتباطات و بین‌الملل جامعةالمصطفی (ص) العالمیة که دوشنبه نهم دی‌ماه به میزبانی جامعةالمصطفی (ص) خراسان با موضوع بررسی مسائل و راهبردهای حوزه روابط‌عمومی‌ها و رسانه برگزار شد حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباس یوسف نژاد مدیر ارتباطات و بین‌الملل المصطفی (ص) خراسان با معرفی اجمالی ابعاد کمی و کیفی فعالیت‌های این نمایندگی اظهار داشت: توسعه شبکه برون‌سازمانی المصطفی (ص) در مشهد مقدس و استان خراسان شاخص‌ترین فعالیت و مأموریت ما در مدیریت ارتباطات و بین‌الملل است که همین امر المصطفی (ص) خراسان را به کانون و محور اصلی فعالیت‌های بین‌المللی در استان تبدیل نموده است.

وی افزود: امروز المصطفی (ص) خراسان به‌عنوان عضو اصلی شوراها و کمیسیون‌های تخصصی مراکز علمی و نهادهای فرهنگی به‌عنوان محل تشکیل میز دیپلماسی در استان شناخته می‌شود.

مدیر ارتباطات و بین‌الملل المصطفی (ص) خراسان ادامه داد: برخورداری از جایگاه ستادی و صفی المصطفی (ص) خراسان در بدنه المصطفی، به حمدالله حجم گسترده‌ای از فعالیت‌های متنوع صفی و ستادی را نظیر انعقاد تفاهم‌نامه‌ها، سامان‌دهی حضور میهمانان بین‌المللی در مشهد، فعالیت‌های حوزه تشریفات و گروه‌های میهمان بین‌المللی، پوشش اخبار و تولیدات رسانه‌ای، برگزاری همایش‌ها، اجلاسیه‌ها و کنگره‌های بین‌المللی، ساماندهی فعالیت‌های مبلغان و فارغ‌التحصیلان، راه‌اندازی قرارگاه‌های موضوعی و مناسبتی نظیر قرارگاه جهاد تبیین در این نمایندگی ایجاد کرده است و لذا مدیریت مطلوب این ظرفیت‌ها، ‌نیازمند تقویت و توسعه ویژه چارت سازمانی این بخش در مشهد است.

وی اضافه کرد: در بخش فارغ‌التحصیلان به‌غیراز چند ملیت پرمخاطب در سایر ملیت‌ها سعی ما همواره بر اعزام دائم بوده است. همچنین دوره‌هایی که برای دانش‌آموختگان تشکیل شده است مبتنی بر نیازهای ملیتی و مسائل منطقه‌ای بوده که بازدهی خوبی به همراه داشته‌ است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین یوسف نژاد خاطرنشان کرد: همچنین در قرارگاه جهاد تبیین المصطفی (ص) خراسان بیش از ۱۸۰۰ محتوا در قالب‌های مختلف تولید و در سایت جهاد تبیین برای استفاده عموم به‌ویژه طلاب غیرایرانی بارگذاری شده است.

گفتنی این نشست تا روز پنجشنبه ۱۲ بهمن‌ماه با برگزاری جلسات کمیسیون‌های تخصصی، برگزاری کارگاه رسانه و فضای مجازی با حضور دکتر سید ناصر نعمتی مدیرکل روابط‌عمومی و مشاور استاندار خراسان رضوی، بازدید از خانه خلاق مشهد و بازدید از نمایشگاه رواق خدمت حرم مطهر رضوی در مشهد مقدس ادامه خواهد یافت.