شنبه | 15 | اردیبهشت | 1403

ایجاد میز تخصصی ویژه جامعةالمصطفی (ص) در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور

در راستای اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه فی‌مابین جامعةالمصطفی (ص) العالمیة با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور میز تخصصی ویژه جامعةالمصطفی (ص) در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور ایجاد شد.

به گزارش روابط‌عمومی جامعةالمصطفی (ص) خراسان به همت مرکز آموزشی و مهارتی بیان در راستای اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه فی‌مابین جامعةالمصطفی (ص) العالمیة با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، پس از برگزاری جلسات مشترک با رئیس، مدیران و معاونان سازمان و تبیین اهمیت موضوع راهبردی مهارت در المصطفی (ص)، حسب دستور ریاست سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، میز تخصصی ویژه المصطفی (ص) در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور راه‌اندازی شد.

گفتنی است این میز با حضور مدیران و معاونان سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و نمایندگان حوزه مهارتی المصطفی (ص) باهدف برنامه‌ریزی مهارتی در حوزه توانمندسازی و بهره‌وری ناظر بر مخاطبان المصطفی (ص) فعالیت خواهد نمود.