جمعه | 14 | اردیبهشت | 1403

برگزاری نشست “نقش بانوان در پیروزی انقلاب اسلامی” در مجتمع آموزش عالی خواهران المصطفی (ص) خراسان

به مناسبت ایام‌الله دهه فجر به همت اداره فرهنگی تربیتی مجتمع آموزش عالی خواهران المصطفی (ص) خراسان نشست "نقش بانوان در پیروزی انقلاب اسلامی" در قالب ویژه‌برنامه زنگ انقلاب با حضور طلاب خواهر غیرایرانی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی جامعةالمصطفی (ص) خراسان در این نشست سرکار خانم اتحادیان مقدم استاد مجتمع آموزش عالی خواهران با اشاره به نقش بانوان در پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: در آن زمان بزرگانی از علما بودند که می‌گفتند زن‌ها در تظاهرات شرکت نکنند. اما امام خمینی (ره) در مقابل این نظرات ایستاد و پرچم انقلاب را به دست زنان سپرد.

وی ادامه داد: ما در دوران مبارزه با طاغوت در ایران دیدیم که این زن‌ها بودند که همسران و فرزندان خود را برای حضور در خطرناک‌ترین میدان‌ها و جبهه‌ها آماده و تشجیع می‌کردند و همچنین بعد از پیروزی انقلاب تا امروز برجستگی نقش زنان کاملاً  واضح و ملموس است.

وی احساسات، ایمان قوی و باور انقلابی زن‌ها را عاملی مهم و حیاتی در تحقق انقلاب اسلامی برشمرد و تصریح کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری در انقلاب بانوانی ظهور کردند که می‌توانند حضور زن را در ساحت تهذیب، حفظ خانواده و جهاد اجتماعی، جهانی کنند و بن‌بست‌های بزرگ را بشکنند.

این استاد مجتمع عالی خواهران در پایان به بیان خاطراتی از حوادث بهمن ۵۷ پرداخت.