شنبه | 15 | اردیبهشت | 1403

برگزاری گردهمایی خانواده فاطمی، نسل انقلابی ویژه کارکنان جامعةالمصطفی (ص) خراسان

هم‌زمان با ایام‌الله دهه فجر و در آستانه مبعث نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) گردهمایی خانوادگی کارکنان جامعةالمصطفی (ص) خراسان با عنوان "خانواده فاطمی، نسل انقلابی" در سالن همایش‌های شهدای سلامت مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی جامعةالمصطفی (ص) خراسان در این گردهمایی حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدرضا صالح رئیس جامعةالمصطفی (ص) خراسان با تبریک ایام‌الله دهه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی و تشکر از ریاست محترم جامعةالمصطفی (ص) ، جهت حمایت از برگزاری این رویداد ارزشمند در المصطفی (ص) خراسان اظهار داشت: هدف از برگزاری این گردهمایی بازخوانی و گرامیداشت دستاوردهای درخشان و بین‌المللی جامعةالمصطفی (ص) در یک سال گذشته، تقدیر از زحمات کارکنان و دست‌اندرکاران المصطفی (ص) خراسان، تقویت ارتباطات خانوادگی کارکنان، ایجاد صمیمیت میان خانواده‌ها و تجدید دیدارها است.

تقدیر از نقش بانوان همکار در المصطفی (ص)

وی در ادامه ضمن تقدیر ویژه از بانوان شاغل در المصطفی (ص) افزود: بانوان شاغل در جامعةالمصطفی (ص) با فداکاری و انجام کار باکیفیت در جایگاه اداری به‌واسطه تعهد خود نسبت به ایفای نقش مادری و همسری و انجام رسالت تربیت فرزندان در منزل شایسته قدردانی ویژه هستند و باید در این گردهمایی به‌صورت خاص بر این زحمات ارج نهاد.

روز خانواده المصطفایی ابتکاری ارزشمند

رئیس جامعةالمصطفی (ص) خراسان ادامه داد: این گردهمایی که با ابتکار المصطفی (ص) همه ساله به نام‌ حضرت فاطمه زهرا (س) مزین شده است زمینه، شخصیتی در تراز ائمه اطهار (علیهم‌السلام) و وجود پیامبر اسلام (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلّم) است و نام مبارکشان در کنار نام اهل‌بیت (علیهم‌السلام) است و با برخورداری از ویژگی‌های برجسته همواره الگوی بشریت بوده است.

وی با اشاره به اهمیت نقش الگویی مادران به نمونه‌هایی از حیات حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها  اشاره کرد و اظهار داشت: حضرت فاطمه (علیهاالسلام) در ساحت‌های مختلف  تربیت به‌گونه‌ای عملکرد که خود به‌عنوان یک الگو پیش‌گام فرزندان خود بود، امام حسن علیه‌السلام از نماز و تهجد مادر بزرگوارشان گزارش می‌نماید که مادرم فاطمه را مشاهده کردم که شب جمعه‌ای در محراب عبادت تا به صبح ایستاده ‌و پیوسته مشغول عبادت بود و با دعای به دیگران به ما آموخت که ” الجار ثم الدار”  یعنی در حیات اجتماعی خود با ایثار به مردم قبل از خودت بپرداز.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین صالح تصریح کرد:    ادب در گفتار در تکریم و شخصیت‌دهی به فرزندان و خانواده دارد و در این زمینه شاهد نمونه‌های برجسته‌ای از نوازش کلامی و خطاب محترمانه اهل‌بیت (ع) در محیط خانواده هستیم. به‌عنوان نمونه در حدیث شریف کساء کاملاً محسوس است که حضرت فاطمه خطاب به فرزندشان با نهایت عشق و محبت می‌فرماید سلام بر تو این میوه دلم و ای نور چشمانم.

همدلی و همکاری خانواده‌ها در امر تربیت فرزندان

رئیس جامعةالمصطفی (ص) خراسان افزود:  همسران و حتی فرزندان در خانواده باید با تعاون و همکاری با یکدیگر، خلأ تربیتی و عاطفی پدر یا مادر شاغل را پر کنند. در این زمینه زندگی حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها بسیار درس‌آموز است؛ زیرا شوهر بزرگوارشان امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام در طول سال به دلیل رسالت‌های الهی و مأموریت‌هایی که از سوی پیامبر به ایشان واگذار می‌شد در جبهه‌های نبرد با دشمنان نقش‌آفرینی می‌کرد و در طول حدود ده سال زندگی مشترکشان با حضرت زهرا دائماً در جبهه بود؛ ولی فاطمه زهرا (س) در منزل، توانسته بود نقش عاطفی و تربیتی و مراقبت از فرزندان را به‌خوبی ایفا نماید.

وی تأکید کرد: اصل بنیادین اسلام برای خانواده موفق مبتنی بر محبت و عاطفه است که در خانواده دارای‌ ثمرات و آثار تربیتی بسیار مهمی است. ویژگی‌هایی مانند حلم، صبوری و گذشت خانواده، به‌ویژه کودکان را به‌تدریج در مسیر صحیح قرار می‌دهد. همچنین صبر شما در منزل و آماده‌سازی فضای روانی برای شخص شاغل در المصطفی (ص) شما را در تربیت نسل‌های بزرگی از جوانان جهان برای توسعه اسلام ناب و ترویج مکتب اهل‌بیت (ع) سهیم می‌کند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین صالح در ادامه به معرفی بخش‌هایی از دستاوردهای علمی فرهنگی جامعةالمصطفی (ص) در سطح جهان اشاره کرد و اظهار داشت: امروز المصطفی (ص) در کشورها مختلف جهان در حال فعالیت علمی و فرهنگی است و هدف اساسی المصطفی (ص) توسعه دانایی و دانشوری، اخلاق و معنویت، عدالت و تأمین زندگی سعادتمندانه برای بشریت، به‌ویژه جهان اسلام است و این مهم در گرو تلاش‌های کارکنان و اساتید و همچنین خانواده‌های آنان است که در قالب اجزاء به‌هم‌پیوسته در حال فعالیت هستند.

وی یادآور شد: امروز اندیشه فرهنگ مقاومت، توسعه گفتمان انقلاب اسلامی، توسعه مکتب غنی اهل‌بیت (ع) مرهون تلاش‌های جامعةالمصطفی (ص) است. مجموعه‌ای که به‌عنوان اولین بنیان‌گذار حوزه علمیه خواهران در جهان، افتخارش تربیت نسل انقلابی پیرو اهل‌بیت (ع) و مدافع اسلام ناب در سراسر جهان است.

وی خاطرنشان کرد: امروز انقلاب اسلامی ایران بر ثمره خون هزار شهید انقلاب استوار است و قطعاً این درخت تناور با نسیم‌های کوچک آسیب نخواهد دید و خانواده‌های المصطفائیان با پیروی از خط و مشی مقام معظم رهبری با راهبرد دفاع از گفتمان انقلاب اسلامی توسعه‌دهنده این گفتمان در سراسر جهان خواهند بود.