شنبه | 15 | اردیبهشت | 1403

به مناسبت ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار شد؛ دیدار طلاب خواهر جامعه المصطفی (ص) خراسان با خانواده شهید چراغچی

به گزارش روابط‌عمومی جامعةالمصطفی (ص) خراسان به مناسبت ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی به همت کارگروه شهدا خوابگاه ریحانةالمصطفی (ص) این نمایندگی مراسم تکریم از خانواده شهید ولی‌الله چراغچی با حضور جمعی از طلاب خواهر غیرایرانی مشهد در منزل این شهید والامقام برگزار شد.

در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد آن شهید والامقام از رشادت‌ها، جان‌فشانی‌ها و استقامت خانواده شهید در دوران دفاع مقدس تقدیر شد.

در ادامه همچنین خانم دکتر عرفانیان در جمع طلاب غیرایرانی ضمن بیان ویژگی‌های شاخص همسر بزرگوارشان به بیان خاطراتی از آن شهید والامقام پرداختند.

زنده نگه‌داشتن یاد الهی در تمام لحظات زندگی، تبعیت از ولی‌فقیه و شهید زندگی‌کردن ۳ توصیه خانم دکتر عرفانیان به خواهران غیرایرانی بود.