شنبه | 15 | اردیبهشت | 1403

در اولین نشست از سلسله‌نشست‌های بصیرتی هویت و نقش‌ زن عنوان شد؛ بانوان با شناخت هویت انسانی و شناخت هویت زن، می‌توانند برای ایجاد توازن در زندگی برنامه‌ریزی کنند

به گزارش روابط‌عمومی جامعةالمصطفی (ص) خراسان، اولین نشست از سلسله‌نشست‌های بصیرتی هویت و نقش زن از ابتدای خلقت تا بعثت و از بعثت تا ظهور در خوابگاه مجتمع عالی خواهران جامعةالمصطفی (ص) خراسان و با حضور طلاب ملیت‌های مختلف در شب شهادت امام کاظم علیه‌السلام برگزار گردید.
در این نشست سرکار خانم خیاطی مدیر خوابگاه ریحانةالمصطفی (ص) ضمن عرض تسلیت شهادت حضرت امام موسی بن جعفر علیه‌السلام، به حدیثی از ایشان اظهار داشت: در دین خدا ژرف‌کاوی کنید.
وی ادامه داد: ما اگر بخواهیم در دین تفقه کنیم باید وضعیت موجود خودمان‌ را بررسی کنیم و بدانیم در حال حاضر، جهان در چه وضعیتی قرار دارد و وضع مطلوب انسانی چیست.

وی در بخش دیگری از سخنان خویش به آخرالزمان اشاره کرد و گفت: درباره دوره‌های تاریخی آخرالزمان دو بحث مطرح است، یکی بعثت پیامبر (ص) تا غیبت و دیگری از غیبت کبری تا ظهور و قیام حضرت صاحب‌الزمان علیه‌السلام.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم در آخرالزمان دین‌دار باقی بمانیم اول باید هویت انسانی و سپس هویت زن را بشناسیم و طبق آن برای ایجاد توازن در زندگی برنامه‌ریزی کنیم.

سرکار خانم خیاطی در ادامه ضمن بیان دیدگاه ادیان یهود، مسیحیت و عرب جاهلی، به بیان نقش زن و جایگاه اجتماعی زن پرداخت و درباره ظهور امام‌زمان اظهار داشت: ظهور زمانی رخ می‌دهد که ما به هویت انسانی و اسلامی خود برگردیم و حال درونی خود را با شناخت صحیحمان از خود و رفتار طبق آن، خوب کنیم.

وی سخنان خود را با شعری از مولانای بلخی پایان داد:
ما درون را بنگریم و حال را
نی برون را بنگریم و قال را