شنبه | 8 | اردیبهشت | 1403

نشست مشترک رییس جامعةالمصطفی(ص) با استاندار خراسان رضوی

حجت الاسلام والمسلمین علی عباسی رییس جامعةالمصطفی(ص) در رأس هیات رییسه المصطفی در اولین روز سفر به مشهد مقدس عصر امروز با یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی عباسی رییس جامعه المصطفی ضمن تبریک روز گرامیداشت مقام شامخ معلم و شهادت علامه شهید مطهری با معرفی تاریخچه‌ای از جامعةالمصطفی و اهداف تاسیس این نهاد اظهار داشت: حوزه های علمیه کهن نجف و قم به علت اقبال علاقمندانی از برخی نقاط جهان به ویژه کشورهای اسلامی نزدیک از همان آغاز کمابیش یک رویکرد بین المللی داشته‌اند و در قم قبل از انقلاب نیز از برخی کشورهای نزدیک مجاور و اطراف طلاب غیرایرانی بودند اما بعد از انقلاب با استقبال گسترده علاقمندان این نهاد در نهایت با تغییر دو عنوان در سال ۸۶ به اسم جامعةالمصطفی العالمیه توسط مقام معظم رهبری نامگذاری شد و فصل جدیدی از فعالیت های خود را آغاز کرد و امروز بیش از ۵۰ هزار نفر از بیش از ۱۳۰ ملیت با ۱۸ زبان حضور دارند.

وی افزود: نمایندگی المصطفی در خراسان بزرگترین نمایندگی المصطفی بعد از قم در میان نمایندگی های داخل و خارج از کشور است. لذا نمایندگی مشهد در منظومه المصطفی به واسطه مضجع نورانی امام رضا به عنوان یک کانون بی نظیر محبت در سراسر عالم از جایگاه برجسته ای برخوردار است.

حجت الاسلام دکتر عباسی ادامه داد: ازطرفی حوزه علمیه مشهد نیز بعد از قم یک فرصت بی نظیر برای حیات المصطفی در مشهد است. لذا این مجموعه علاوه بر خدمت به نظام در خدمت توسعه ظرفیت های مختلف فرهنگی، گردشگری، سلامت و … در استان است.

وی تصریح کرد: المصطفی در مشهد در حوزه زیرساختی و امکانات نسبت به سایر مراکز علمی همسو به شدت دچار تأخّر است. این در حالی است که ما عضو اتحادیه های رسمی مختلف دانشگاه ها در سراسر جهان هستیم و مدرک ما صادره از وزارت علوم است ولی زیرساخت های ما در مشهد حتی از دانشگاه های درجه دو و سه پایین تر است.

وی افزود: لذا مناسب است نسبت به تامین فضای فیزیکی استاندارد و ثابت برای مجموعه ای که تحت اشراف مستقیم رهبر معظم انقلاب است با همکاری استانداری خراسان رضوی تمهیدی اندیشیده شود چرا که اگر امکانات در مشهد تامین شود می تواند به توسعه جذب و افزایش ملیت های طلاب در این شهر افزود.

در این دیدار همچنین استاندار خراسان رضوی اظهار داشت: اعتقاد ما نیز این است که ظرفیت جامعه المصطفی با بهره‌مندی از وجود طلاب غیرایرانی یک ظرفیت فوق العاده و مطمئن به ویژه برای جذب سرمایه گذاری خارجی معتقد است. لذا امیدواریم ان شاءالله بتوانیم با یک اجماع کلی، با هم به یک تفاهم جامع مشترک و اقدام موثر برسیم.