دوشنبه | 17 | اردیبهشت | 1403

نشست صمیمی رییس جامعةالمصطفی(ص) العالمیه با کارکنان نمایندگی خراسان

حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی عباسی رییس جامعه المصطفی العالمیه در راس هیأت رییسه المصطفی(ص) در دومین روز سفر به مشهد مقدس صبح امروز با کارکنان نمایندگی المصطفی در خراسان دیدار و گفتگو کرد.

آموزه‌های دینی ما بهترین منشور اخلاقی سازمانی است

به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین دکتر عباسی ضمن عرض خداقوت به کارکنان نمایندگی خراسان ‌اظهار داشت: باور ما این است که خدمت در این نهاد علمی بین المللی با دامنه اثرگذاری آن در جهان یک توفیق الهی است که جای شکر دارد.

وی افزود: مهمترین، ارزشمندترین و اساسی ترین سرمایه یک سازمان نیروی های انسانی یک سازمان چه در حوزه کادر اداری و چه در بخش های علمی است.

حجت الاسلام دکتر عباسی ادامه داد: در آداب اسلامی نسبت به خدمت کردن از پیامبر(ص) این مضمون به انحاء مختلف روایت شده است که از مضامین متواتر است؛ ان الله یحب من العامل اذا عمل ان یحسنه خداوند کسی را که عملی را خوب انجام می دهد را دوست دارد. فلذا ارزش کارها به کیفیت آن‌ها است.

وی اضافه کرد: در قرآن کریم آمده است خلق الموت والحیوة لیبلوکم ایکم احسن عملا و احسن عمل اشاره به کیفیت دارد. لذا در میراث دینی ما بر انجام با اخلاص و با کیفیت کار بسیار تاکید شده است.

رییس جامعه المصطفی تصریح کرد: در معارف و آموزه‌های اخلاقی دین ما ارزش ها باید تبدیل به فرهنگ شود. هرچند تبدیل کردن این منویات به منشور اخلاقی خوب است اما آموزه های دینی ما بهترین منشور اخلاقی است.

وی افزود: نیروی یک سازمان و یک نهاد باید نسبت به آن سازمان احساس تعلق داشته باشد. فلذا امروز در برخی سازمان ها پیوندزدن و باورمند ساختن نیروها به سازمان در دستور کار جدی قرار دارد و این پیوند تنها یک پیوند شغلی است.

حجت الاسلام دکتر عباسی تاکید کرد: در المصطفی پیوند و تعلق خاطر یک نیروی انسانی به آن هدف های متعالی است که صرفا مادی و شغلی نبوده و جنبه فردی ندارد.

وی عنوان کرد: در سازمانی که یک نهاد تاثیرگذار علمی فرهنگی و تمدنی در طراز بین المللی است اگر ما بتوانیم این اهداف را با علقه‌های کارکنان با سازمان گره بزنیم درک این مسیر و باور به اهداف والای سازمان به عنوان پرچمداری یک حرکت بزرگ انسانی در عالم و درک این هدف والا به نقش ها و وظایف ما در جامعه المصطفی ارزش می‌دهد.

سرمایه‌های انسانی المصطفی از بهترین سرمایه‌های انسانی، در میان نهادها هستند

رییس جامعةالمصطفی اظهار داشت: افتخار ما در المصطفی برخورداری از نیروی کارآشنا، متعهد، با انگیزه و باورمند به اهدف سازمان برخورداریم اما بایستی ما همواره با انگیزه بخشی، احساس هویت و تعلق به سازمان و مرور انگیزه‌های این مجموعه باور خود را تقویت کنیم و این قوت را در کار های خود جاری بکنیم.

در این دیدار همچنین حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا صالح ریی نمایندگی المصطفی در خراسان ضمن تبریک ایام گرامیداشت مقام شامخ استاد و معلم ضمن تقدیر از زحمات ارزشمند کارکنان با ارائه گزارشی آماری منابع انسانی اظهار داشت: ما همواره قدردان خدمت در المصطفی به عنوان یک نهاد فاخر تاثیرگذار در عرصه بین‌الملل و پیشگام در تولید علم هستیم.

وی افزود: تلاش ما این است که در همه حوزه‌ها و بخش‌ها، حداکثر ظرفیت‌ها به کارگیری و بیشترین میزان خدمات به بهترین شکل به طلاب ارایه شود.

گفتنی است در این دیدار ضمن ارائه مطالبی توسط نمایندگان همکاران، از زحمات چندتن از همکاران بازنشسته تقدیر شد.