پنج‌شنبه | 20 | اردیبهشت | 1403

حضور اعضاء هیأت امناء موسسه فرهنگی و پژوهشی کوثر از کشور ترکیه

به همت و میزبانی مرکز آموزش های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی نمایندگی خراسان، با حضور هیأت امناء موسسه فرهنگی و پژوهشی کوثر کشور ترکیه، در مرکز آموزش های کوتاه مدت برنامه ریزی علمی و فرهنگی صورت پذیرفت.
در جلسه بازدید اعضاء هیأت امناء موسسه فرهنگی و پژوهشی کوثر از مرکز آموزش های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی نمایندگی خراسان، جناب آقای بهمن رئیس مرکز آموزش های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی نمایندگی، ضمن عرض خیر مقدم و ابراز خوشحالی از حضور فراگیران در جوار بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج (علیه السلام) ، به معرفی جامعه المصطفی(ص) العالمیه نمایندگی خراسان و مرکز آموزش های کوتاه مدت و ظرفیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی این مرکز در شهر مقدس مشهد پرداختند.

گفتنی است، برنامه های ذیل جهت اعضاء هیأت امناء موسسه فرهنگی و پژوهشی کوثر، برگزار گردید.
محورهای این دوره در دو بخش علمی فرهنگی به شرح ذیل برگزار گردید.
1- دیدارو جلسه با رئیس جامعه المصطفی (ص) العالمیه نمایندگی خراسان
2- دیدار با رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی
3- حضور در مراسم عبادی،سیاسی و اجتماعی نماز جمعه در حرم مطهر رضوی
4- دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد مقدس
5- بازدید از مرکز آموزش های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی
6- دیدار و جلسه با مدیر کل صدا و سیمای خراسان رضوی
7- بازدید از بیمارستان امام رضا (ع) و نشست با معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و…
8- بازدید از اماکن حرم مطهر رضوی
9- بازدید از خانه انقلاب اسلامی (منزل مقام معظم رهبری)
در خاتمه اعضاء محترم هیأت امناء موسسه فرهنگی و پژوهشی کوثر جهت تکمیل دوره به شهر قم عزیمت نمودند.