یکشنبه | 30 | اردیبهشت | 1403

برگزاری دوره تکمیلی تربیت مبلغ مهدویت در مجتمع آموزش عالی خواهران جامعةالمصطفی (ص) خراسان

به همت واحد آموزش‌های کاربردی بیان مجتمع آموزش عالی خواهران جامعةالمصطفی (ص) خراسان به‌منظور آشنایی طلاب با معارف مهدوی دوره تکمیلی تربیت مبلغ مهدویت از تاریخ 5 آذرماه به مدت 8 روز در مشهد مقدس برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی جامعةالمصطفی خراسان در این دوره که باهدف تربیت اساتید و کارشناسان مهدوی و یارپروری برای انقلاب جهانی امام عصر (عج) و با حضور چهار نفر از اساتید برجسته مرکز تخصصی مهدویت برگزار شد، 17 نفر از طلاب خواهر غیرایرانی مقاطع کارشناسی و ارشد مجتمع آموزش عالی خواهران از ملیت‌های هندوستان، افغانستان، پاکستان و آذربایجان با مباحث رجعت در عصر ظهور، حکومت جهانی حضرت مهدی (عج)، ولایت‌فقیه، فرق انحرافی، غرب و مهدویت آشنا شدند.

گفتنی است شرکت‌کنندگان در این دوره، راه‌یافتگان دوره مقدماتی هستند که در تابستان ۱۴۰۲ امتیاز لازم را جهت ورود به دوره تکمیلی کسب نموده‌اند. در این دوره نیز افرادی که در آزمون نهایی هر یک از دروس حدنصاب را به دست آورند و دوره تکمیلی تربیت مبلغ مهدویت را با موفقیت به پایان برسانند به حضور در دوره تخصصی مهدویت راه خواهند یافت.