شنبه | 8 | اردیبهشت | 1403

بازديد طلاب تمهیدیه خواهران المصطفی(ص) خراسان از بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان

جمعی از طلاب مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی خواهران جامعةالمصطفی(ص) خراسان از بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی جامعه المصطفی(ص) خراسان در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین موسوی نسب مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان با اشاره به آیه ۱۰۵ سوره قصص اظهار داشت: طبق وعده خدای متعال در نهایت بندگان صالح وارث زمین خواهند شد عباد صالحی که ما در نمازهای یومیه به آن‌ها سلام می‌دهیم.

وی در مورد جایگاه مهدویت در قرآن کریم افزود: در قرآن کریم حدود پانصد آیه داریم که در بین اهل سنت به معارف مهدویت تفسیر و تأویل شده و در بین شیعه نیز آیت بسیاری در این باب تفسیر شده است.

وی پیرامون جایگاه امام زمان(عج) و مهدویت در روایات گفت: بیشترین روایات اسلامی در رابطه با مهدویت است وحدود شش هزار روایت در رابطه با مهدویت و امام زمان(عج) داریم که آیت‌الله صافی گلپایگانی در کتاب منتخب الاثر بخشی از این روایات را گردآوری کرده اند.

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان تصریح کرد: برای شناختن و معرفی امام عصر(عج) مطالعه و توسعه دانش و بینش صحیح امری ضروری است.

در این جلسه همچنین خانم خلخالی مسئول آموزش خواهران بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان خراسان رضوی به بیان توضیحاتي در مورد بخش های مختلف و کمک های علمی و محتوایی بنیاد و دوره های آموزشی پرداخت.

شايان ذكر است بازدید از نمایشگاه کتاب، اهدای هدایای به طلاب و پاسخگویی به سوالات سایر برنامه هاي اين بازديد بوده است .