پنج‌شنبه | 13 | اردیبهشت | 1403

برگزاری اولين جلسه كارگاه هوش مصنوعی و ابزارهای نوين در پژوهش در جامعةالمصطفی (ص) خراسان

اولين جلسه كارگاه هوش مصنوعی و ابزارهای نوين در پژوهش یکم بهمن‌ماه در جامعةالمصطفی (ص) خراسان برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی جامعةالمصطفی خراسان (ص) به همت انجمن علمی‌پژوهشی مطالعات دين و رسانه و با همکاری معاونت پژوهشی المصطفی (ص) خراسان اولين جلسه كارگاه هوش مصنوعی و ابزارهای نوين در پژوهش با حضور استاد سيد محمد حسينی طلبه و فعال رسانه‌ای کشور افغانستان پيرامون كليات و تعاريف و آشنايی باهوش مصنوعی و كاربردهای آن در سالن جلسات ساختمان ستاد جامعةالمصطفی (ص) خراسان برگزار شد.

گفتنی است این کارگاه سه‌روزه با بررسی محورهای؛ چیستی پژوهش و هوش مصنوعی، اهمیت هوش مصنوعی و مخاطبان، چت‌بان‌های هوش مصنوعی، تعیین موضوع و عنوان باهوش مصنوعی، تعیین ساختار پژوهشی باهوش مصنوعی، خلاصه‌نویسی و ترجمه باهوش مصنوعی، اصلاح نگارشی باهوش مصنوعی و… تا سوم بهمن‌ماه سال جاری ادامه خواهد یافت.