سه‌شنبه | 11 | اردیبهشت | 1403

افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی جامعةالمصطفی (ص) العالمیة + تصاویر

هم‌زمان با هفته پژوهش نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی جامعةالمصطفی (ص) العالمیة با حضور المصطفی (ص) خراسان در مجتمع آموزش عالی امام خمینی (ره) افتتاح شد.

به گزارش روابط‌عمومی جامعةالمصطفی (ص) خراسان هم‌زمان با هفته  پژوهش نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی جامعةالمصطفی (ص) العالمیة امروز در مجتمع آموزش عالی امام خمینی (ره) فعالیت خود را آغاز کرد.

این نمایشگاه دارای ۴۷ غرفه از آثار پژوهشی طلاب غیرایرانی اعم از تألیف، تحقیق، ترجمه، مقاله پایانی و رساله به ۴۲ زبان زنده است که از امروز تا ۲۳ آذر برپاست.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی عباسی رئیس جامعةالمصطفی (ص) العالمیة در مراسم افتتاح این نمایشگاه گفت: پژوهش باید نیاز محور و مسئله‌محور باشد و باید مسائل، نیازها و موضوعات بومی را بررسی و نتایج اثربخش آن را منتشر کند.

وی افزود: ساختارهایی که باید برای فعالیت‌های پژوهشی ایجاد شود، ساماندهی پژوهشگران، ایجاد انجمن‌های پژوهشی علمی، راه‌اندازی انجمن‌های تخصصی پژوهشی با حضور اساتید و طلاب است که می‌تواند به تولید اثر پژوهشی تأثیرگذار منجر شود.