سه‌شنبه | 11 | اردیبهشت | 1403

برگزاری دوره مقدماتی آتش‌نشان داوطلب ویژه طلاب خواهر جامعةالمصطفی خراسان + تصاویر

به همت اداره امداد و سلامت جامعةالمصطفی (ص) خراسان و به درخواست خوابگاه ریحانه المصطفی، ادامه دوره مقدماتی آتش‌نشان داوطلب ویژه طلاب خواهر این نمایندگی باهدف آشنایی طلاب با امداد و کمک‌های اولیه و توانمندسازی در حوادث و مدیریت سانحه در ساختمان گلستان امام رضا علیه‌السلام برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی جامعةالمصطفی (ص) خراسان در این دوره به اهمیت آموزش امداد و کمک‌های اولیه در زندگی خصوصی و زندگی اجتماعی و از دیدگاه اسلامی پرداخته شد.

در ادامه جلسات این دوره سرکار خانم مهدیان فر و سرکار خانم پیلتن اساتید آتش‌نشان دوره؛ ضمن تشریح کار امداد و نجات جان مصدومان، به خصوصیات امدادگر، وظایف امدادگر، ارزیابی اولیه مصدوم به‌صورت عملی و در نهایت تشخیص و اقدام مناسب باتوجه‌به ارزیابی صورت‌گرفته پرداخت.

در جلسات پایانی این دوره ضمن برگزاری تور ایستگاهی و بازدید از ایستگاه آتش‌نشانی کد ۲۰۴، طلاب با کدهای آتش‌نشانی، نحوه اعزام نیروها، انواع عملیات آتش‌نشانی، تقسیم‌بندی حوادث، انواع تجهیزات آتش‌نشانی و نحوه استفاده از آن‌ها به‌صورت عملی آشنا شدند.

گفتنی است شرکت‌کنندگان در این دوره پس از موفقیت در آزمون نهایی  50 نفر گواهی آتش‌نشان داوطلب را دریافت خواهند کرد.