شنبه | 15 | اردیبهشت | 1403

برگزاری سومین آزمون “استعداد سنجی، شخصیت شناسی و خلاقیت جامعةالمصطفی العالمیة خراسان

سومین آزمون "استعداد سنجی، شخصیت شناسی و خلاقیت طلاب غیرایرانی در مقطع کارشناسی و تمهیدیه خواهران و برادران جامعةالمصطفی (ص) العالمیة خراسان برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی جامعةالمصطفی (ص) خراسان حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالعلی بهادری مسئول امور نخبگان المصطفی (ص) خراسان خطاب به طلاب مستعد نمایندگی اظهار داشت: از امام خمینی (ره) در کتاب ولایت‌فقیه و حکومت اسلامی خطاب به روحانیون آمده است: شما بايد بيدار شويد، به فكر علاج بدبختی‌هاى مردم باشيد؛ مباحثه به‌تنهایی فايده ندارد. مسئله گفتن به‌تنهایی دردها را دوا نمی‌کند. در شرايطى كه دارند اسلام را از بين مى‏‌برند، بساط اسلام را به هم مى‏‌زنند، خاموش ننشينيد! مانند نصرانى‏‌ها كه نشستند در باره روح‌القدس و تثليث صحبت كردند تا آمدند آنها را گرفته، از بين بردند. بيدار شويد و به اين حقایق و واقعيت‌ها توجه كنيد! به مسائل روز توجه كنيد! خودتان را تا اين اندازه مُهمَل بار نياوريد! شما با اين اهمال‌كاری‌ها می‌خواهید كه ملائكه، اجنحه خود را زير پاى شما پهن كنند؟! مگر ملائكه تنبل پرورند؟! ملائكه بالشان را زير پاى امير‌المؤمنين (ع) پهن مى‏‌كنند. چون مردى است كه به درد اسلام مى‏‌خورد، اسلام را بزرگ مى‏‌كند، اسلام به‌واسطه او در دنيا منتشر مى‌‏شود… براى شما كه جز مسئله گفتن تكليفى نداريد خضوع (ملائک)، معنى و مورد ندارد.
وی افزود: آن روز اگر علمای جهان اسلام سخن امام ره را الگو قرار می‌دادند امروز وضع ما در غزه این‌طور نبود.
مسئول امور نخبگان نمایندگی خراسان ادامه داد: تلاش بر این است که در حوزه نخبگانی مرجعیت علمی و معنوی استادان جایگزین مرجعیت اداری گردد. در واقع نخبگان ما بیش از آنکه مرجعیت اداری برای فعالیت‌های خود لازم داشته باشند، به یک مرجعیت علمی و نخبگانی نیازمند هستند تا بتواند آنان را در پیشبرد اهداف علمی و معنوی رهنمون کند؛ لذا باتوجه‌به منویات مقام معظم رهبری که مراکز نخبگانی حوزوی و دانشگاهی باید به «شناسایی و حمایت از استعدادهای برترِ مسئله‌محور»، بپردازند سومین آزمون “استعدادسنجی، تست شخصیت و خلاقیت رو در بین طلاب مستعد کارشناسی و سایر افراد مستعدی که قبلاً در مقاطع مختلف آزمون مزبور حضور نیافته بودند، برگزار شد تا دست هر متربی مستعد منتخب مساله محور را در دست یک مربی قراردهیم و در این مرحله حمایت‌ها از «استعدادهای برترِ مسئله‌محور» نیز صورت خواهد گرفت.