شنبه | 15 | اردیبهشت | 1403

معاون آموزشی نمایندگی المصطفی (ص) در خراسان در آیین آغاز سال تحصیلی جدید طلاب غیرایرانی در مشهد: طلاب باید نسبت به تقویت بنیه علمی و معرفتی خود اهتمام ویژه داشته باشند

آیین آغاز سال تحصیلی 1402- 1403 نمایندگی المصطفی (ص) در خراسان چهارشنبه 29 شهریورماه، با حضور جمعی از طلاب، اساتید، اعضای هیئت‌علمی و کارکنان این نمایندگی در مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی نمایندگی المصطفی (ص) در خراسان در این آیین حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عباس جوانشیر معاون آموزشی نمایندگی خراسان ضمن تبریک شروع سال تحصیلی جدید طلاب غیرایرانی اظهار داشت: درس‌خواندن، تدریس و زمینه‌سازی علم و تحصیل را به‌عنوان یک وظیفه می‌دانیم و اگر وظیفه شد انجام آن واجب است و سهل‌انگاری در آن از نظر شرعی می‌تواند تا حد حُرمت مشکل ایجاد کند.

وی افزود: اصل حضور شما طلاب از سراسر عالم در ایران اسلامی و تحمل غربت و برخی مشکلات پیرامون مهاجرت، ضرورت علم‌آموزی و فراگیری علوم اسلام ناب و معارف حیات‌بخش اهل‌بیت علیهم‌السلام و قرآن کریم است.

معاون آموزشی نمایندگی المصطفی (ص) در خراسان ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با طلاب و روحانیون بر مسئله تبیین و ابلاغ شیوای پیام دین به‌عنوان یک هدف اصلی مهم تأکید نمودند و ما برای اینکه بتوانیم مسائل و مطالب را برای دیگران به‌خوبی تبیین کنیم باید ابتدا خوب درس بخوانیم و خود را از نظر علمی تقویت کنیم.

وی اضافه کرد: در جامعةالمصطفی (ص) به‌عنوان یک حوزه مدرن، پاسداشت سنت‌های حوزوی شعار اصلی ماست و دراین‌بین احترام به استاد مهم‌ترین اصل در تحصیل و فراگیری علم است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جوانشیر عنوان کرد: حضور و تحصیل در کنار مضجع نورانی امام رضا علیه‌السلام فرصت مغتنمی است و باید برای توسل به این امام همام و استمداد از این آستان برنامه ثابت و ویژه داشت.

وی اظهار داشت: همچنین باید نسبت به تقویت کارهای فعالیت‌های گروهی و تشکیل و فعال‌سازی انجمن‌ها و هم‌افزایی با مشارکت تشکل‌های آموزشی در موضوعات مختلف مثل تقویت بنیه علمی و… اهتمام ویژه شود.

معاون آموزشی نمایندگی المصطفی (ص) در خراسان ادامه داد: همواره در برگزاری آزمون مهارت‌های زبان و بحث تافل و کلاس‌های لازم برای آن آزمون همکاری‌های خوبی توسط طلاب صورت‌گرفته است.

وی اضافه کرد: مشارکت و همراهی شما در سنت‌های حوزوی مثل مباحثه و مطالعه که از افتخارات حوزه است با همکاری در دست‌اندرکاران مدارس نیز بسیار مهم است. همچنین برای شناسایی و پذیرش نخبگان ملل مختلف طلاب باید با المصطفی (ص) نهایت همکاری داشته باشند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جوانشیر خاطرنشان کرد: طرح تحول در مقطع کارشناسی انجام شد و ان‌شاءالله با مساعدت، مشارکت و صبوری طلاب در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در ترم جاری اجرا خواهد شد. همچنین طرح تربیت دستیاری استاد در برنامه‌های آموزشی پیش‌رو باهدف تربیت استاد موردنیاز برای ترم‌های جاری نیز در دستور کار است.