یکشنبه | 30 | اردیبهشت | 1403

اداره فرهنگی تربیتی مجتمع آموزش عالی خواهران جامعةالمصطفی (ص) خراسان برگزار کرد؛ ویژه برنامه بصیرتی روز میثاق امت با ولایت

به همت اداره فرهنگی تربیتی مجتمع آموزش عالی خواهران جامعةالمصطفی (ص) خراسان، ویژه برنامه بصیرتی روز میثاق امت با ولایت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جامعةالمصطفی(ص) خراسان به همت اداره فرهنگی تربیتی مجتمع آموزش عالی خواهران المصطفی(ص) خراسان و به مناسبت 9 دی ماه ویژه برنامه روز بصیرت برگزار شد.

خانم سیفی مدیر مدرسه عالی علوم انسانی مجتمع آموزش عالی خواهران ضمن بیان علت نامگذاری این روز به نام “روز بصیرت” به نقش مهم مردم در حکومت اسلامی و بقای نظام اسلامی اشاره و تصریح کرد: نقش مردم در حکومت شامل شکل گیری، اداره، جهت گیری و تغییر است که در این رابطه سه نظریه وجود دارد. بعضی بر این باورند که مردم هیچ نقشی در حکومت ندارند. بعضی معتقدند که مردم تا اندازه ای در حکومت نقش دارند. و بنا بر باور دیگر در هر انقلاب و حکومتی نقش اصلی و کلیدی از آن مردم است .

مدیر مدرسه عالی علوم انسانی خواهران افزود: هنر بزرگ امام خمینی (ره) این بود که مردم را وارد عرصه و صحنه کرد و نظر امام (ره) این بود که اگر ملت و مردم وارد میدان شوند با یک هدف مشخص و ایمان و عمل صالح وارد می شوند و هیچ مانعی قادر به مقاومت با این انگیزه نیست.

وی افزود: 9 دی ماه نیز مردم در دفاع از انقلاب و مقام معظم رهبری حفظه الله احساس وظیفه کردند و به دنبال این وظیفه عمل صالح از خود نشان دادند و در مقابله فتنه گران با اقتدار مقاومت کردند .
خانم سیفی در پایان با توجه به آیه” إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ كُلَّ خَوَّانٍ كَفُورٍ: که خداوند هرگز خیانتکار کافر ناسپاس را دوست نمی‌دارد (38 سوره حج)” تصریح کرد: در 9 دی ماه که آزمون بزرگ ملت و انقلاب اسلامی بود مردم با حضور در عرصه فضای عمومی و در کف خیابان ها توانستند یک توطئه ریشه دار و مهم را از بین ببرند و این روز در واقع دفاع از ارزش های انقلاب و دین بود . 9 دی ماه 88 دشمنی و کینه ورزی عملی مستکبران با حاکمیت اسلام و تلاش آنان برای سلب مولفه های قدرت نظام اسلامی بود و در واقع یکی از مهمترین دلایل کارآمدی نظام انقلاب اسلامی، ماندگاری در برابر همین هجمه‌ها است.