سه‌شنبه | 1 | خرداد | 1403

دیدار اعضای دبیرخانه اجلاسیه شرق کشور کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی مقام معظم رهبری با تولیت آستان قدس رضوی

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدرضا صالح رئیس جامعةالمصطفی (ص) خراسان و هیئت همراه در قالب اعضای دبیرخانه اجلاسیه شرق کشور کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای با حضور در حرم امام رضا علیه‌السلام با حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی تولیت آستان قدس رضوی دیدار و گفتگو کردند.
مشهد مقدس؛ میزبان اجلاسیه شرق کشور کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای

به گزارش روابط‌عمومی جامعةالمصطفی (ص) خراسان در این دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین صالح با اعلام خبر میزبانی مشهد از اجلاسیه شرق کشور این کنگره در نیمه دی‌ماه با اشاره به ابعاد کمی و کیفی مشارکت نهادهای اجرایی و مراکز علمی حوزوی و دانشگاهی استان در خصوص ضرورت برگزاری وزین کنگره اظهار داشت، موضوع این کنگره از طرفی مرتبط با قرآن کریم و کلام الهی است که دارای منزلت بسیار والا و متعالی است و از طرفی منسوب به یک شخصیت برجسته جهان اسلام و مرجع دینی است و این دو وظیفه ما را سنگین‌تر می‌کند و آستان قدس رضوی نیز در این رویداد مهم علمی از هیچ حمایتی مضایقه نخواهد کرد.

وی افزود: خوشبختانه مجموعه استان خراسان رضوی و مشهد مقدس با درک مطلوب از این مسئله تاکنون همکاری و همراهی خوبی در برگزاری این اجلاسیه داشته‌اند.

در ادامه حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی با بیان خاطراتی از دوران حضور در جلسه درس تفسیر مقام معظم رهبری در سال‌های قبل از انقلاب اسلامی در مشهد مقدس اظهار داشت: کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن سلسله جلسات آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب، با موضوع اندیشه اسلامی در قرآن در ماه رمضان سال ۱۳۵۳ است. سخنرانی‌های طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن مربوط به زمانی است که رهبر انقلاب در مسجد امام حسن (ع) مشهد، در کسوت یک روحانی مبارز جوان سخنرانی می‌کرد و این سخنرانی‌هایی که بیشتر به کلاسی آموزشی شباهت داشت و مردم از زن و مرد و پیر و جوان با اشتیاق تمام در آن حاضر می‌شدند. سخنرانی‌هایی که سرانجام او را به پایتخت استبداد و کمیته ضد خرابکاری کشاند.

نوع نگاه مقام معظم رهبر به قرآن کریم و سیره ائمه اطهار (ع) بی‌بدیل است

وی افزود: نگاه و تحلیل‌هایی که رهبر معظم انقلاب به قرآن کریم و سیره معصومین علیهم‌السلام دارند در میان علمای صاحب‌نظر اسلام بی‌نظیر و بی‌بدیل است. بیانات و تحلیل‌های ایشان از دوران امامت سجاد نمونه‌ای از این نوادر تحلیلی است که صرفاً در نگاه و بیان ایشان می‌توان به آن دست‌یافت.

رساندن پیام این کنگره به همه آحاد جامعه یک ضرورت است

تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: واقعیت این است که ابعاد حاکمیتی و سیاسی شخصیتی مقام معظم رهبری بیش از شخصیت علمی، فقاهتی ایشان برای مردم نمود داشته و معرفی شده است؛ لذا رساندن پیام و ابلاغ اهداف این کنگره به همه آحاد جامعه یک ضرورت انکارناپذیر و سودمند است.

گفتنی است؛ آیین اختتامیه میزبان اجلاسیه شرق کشور کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۳ و ۱۴ دی‌ماه با حضور شخصیت‌ها و اندیشمندانی از سراسر جهان اسلام و مشارکت ۲۰ نهاد علمی در ۲۰ محور، در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار می‌گردد.