سه‌شنبه | 1 | خرداد | 1403

برگزاری چهارمین آزمون “استعدادسنجی، شخصیت‌شناسی و خلاقیت جامعةالمصطفی (ص) العالمیة خراسان + تصاویر

چهارمین آزمون "استعدادسنجی، شخصیت‌شناسی و خلاقیت طلاب خواهر و برادر غیرایرانی در مقاطع مختلف در جامعةالمصطفی (ص) العالمیة خراسان برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی جامعةالمصطفی (ص) خراسان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالعلی بهادری مسئول امور نخبگان جامعةالمصطفی (ص) خراسان اظهار داشت: طبق تأکید مقام معظم رهبری از فرد نخبه این انتظار وجود دارد که ظرفیت شخصی خود را تبدیل به ظرفیت ملی کند و توانایی‌های خود را در جهت حل مسائل کشور قرار دهد.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب در بیان دیگری با تأکید بر اصلاح شاخص ارزیابی نخبگان فرمودند؛ امروز شاخص ارزیابی استاد، نخبه و غیره غالباً مقالات است؛ این درست نیست. البتّه من قبلاً هم این را گفته‌ام، من بارها تکرار کرده‌ام این را؛ شاخص‌ها را حلّ مسئله قرار بدهید. مسئله را ارائه بدهید، بخواهید حل کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین بهادری ادامه داد: وجود مقدس پیامبر اكرم صلی‌الله علیه و آله و سلم در سفر امام علی علیه‌السلام به یمن در ارزش هدایت‌کردن یك فرد در بحارالانوار آمده است؛ یا عَلِيُّ، و… لَأَنْ یَهْدِيَ اللهُ عَلي يَدَيْكَ رَجُلاً خَيْرٌ لَكَ مِمّا طَلَعَتْ عَلَيْهِ الشَّمْسُ وَ غَرُبَتْ. یعنی اي علي، اگر خداوند به دست تو انساني را هدايت كند، از آنچه خورشيد بر آن تابيده براي تو بهتر است.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین شناسایی و غربالگری عملی استعدادهای برتر بر اساس میزان اهتمام ایشان به تمرین در راستای حل مشکلات جامعه هدف و حمایت‌ها نیز اتفاقی مصلحانه، تأثیرگذار و هدفمند خواهد بود.