جمعه | 28 | اردیبهشت | 1403

برگزاری مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) در

ویژه‌برنامه مراسم سوگواری ایام شهادت صدیقه طاهره حضرت زهرا (س) در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی خواهران جامعةالمصطفی (ص) خراسان برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی جامعةالمصطفی (ص) خراسان در این مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین عصارزاده در ابتدا با اشاره به روایتی از امام صادق علیه‌السلام اظهار داشت: اسامی معصومین، اشاره به مأموریت‌هایی دارد که آن معصوم در عالم داشته است؛ لذا نام فاطمه صرفاً فقط یک اسم نیست، بلکه نشان‌دهنده مأموریت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها در عالم است.

وی در ادامه تصریح کرد: امام صادق علیه‌السلام در کلامی فرمودند: «فاطمه به معنای کسی است که شیعیان را از آتش دور می‌کند.» اسامی معصومین هر کدام باب معرفت هستند. نام “مبارکه” هم‌نامی بود که از سوی پروردگار عالم برای حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها تعیین شده بود. وجود حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها خیلی مبارک و بابرکت بودند، علی‌رغم عمر کوتاهی که داشتند؛ اما برکات زیادی داشتند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عصارزاده ادامه داد: اسم دیگر حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها کوثر به معنای خیر کثیر است. مبارکه و کوثر معنای نزدیک به هم دارند. حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها در طول عمر کوتاه اما بابرکت خود هم امامت، هم نبوت و هم قرآن را که محصول زحمت پیغمبر (ص) بود را حفظ کردند.

وی در پایان با اشاره به آیه ۳۳ سوره احزاب خاطرنشان کرد: خداوند متعال می‌فرماید: إِنَّمَا یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنْکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَیُطَهِّرَکُمْ تَطْهِیرًا – طاهره «طاهره» به معنی پاکیزه، بی‌عیب، پاک و معصوم است. در حقیقت این آیه شریفه که در پاکیزه دانستن اهل‌بیت نازل شده است، این نام را برای حضرت زهرا (س) ثابت می‌کند.