سه‌شنبه | 1 | خرداد | 1403

دیدار اعضای شورای سیاست‌گذاری اجلاسیه مشهد کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای با شهردار مشهد

جمعی از اعضای شورای سیاست‌گذاری اجلاسیه مشهد کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای با مهندس محمدرضا قلندر شریف شهردار مشهد و هیئت همراه دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط‌عمومی جامعةالمصطفی (ص) خراسان در این دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدرضا صالح رئیس جامعةالمصطفی (ص) خراسان با ارائه پیشنهاداتی در خصوص بهره‌مندی از ظرفیت‌های استان در راستای میزبانی شایسته از این کنگره شامل فضاسازی شهری، تولیدات و پشتیبانی رسانه‌ای و… اظهار داشت: کنگره بین‌المللی اندیشه‌ای قرآنی مقام معظم رهبری فرصتی مغتنم برای تبیین اندیشه‌های متعالی رهبر معظم انقلاب در عرصه اجتماع و جامعه به‌ویژه در میان جوانان است.

وی افزود: حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای از شخصیتی جامع و فرامنطقه‌ای برخوردار است و دراین‌بین تبیین و معرفی شخصیت علمی و فقاهتی رهبر معظم انقلاب برای نسل امروز یک ضرورت است؛ لذا مهم‌ترین رسالت این کنگره توسعه قرآن و تبیین و تشریح اندیشه‌ها و شخصیت‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب است.

رئیس جامعةالمصطفی (ص) خراسان ادامه داد: مشهد خاستگاه درس‌ها و اندیشه‌های تفسیری مقام معظم رهبری است و این مسئله تأیید و تأکیدی بر ضرورت میزبانی هرچه شایسته‌تر از اجلاسیه این کنگره در مشهد است و شهرداری می‌تواند نقش‌برجسته‌ای در این میزبانی  ایفا کند.

در ادامه مهندس قلندر شریف ضمن استقبال از برگزاری اجلاسیه کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای در مشهد تصریح کرد: باتوجه‌به حرکت ارزشمندی که در دل این کنگره و عنوان آن نهفته است حضور و مشارکت فعال و خدمتگزار همه نهادها و مجموعه‌ها در استان به‌ویژه شهر مقدس مشهد در این کنگره یک تکلیف است.

وی افزود: واقعیت این است که از سوی متولیان امر آن‌چنان‌که باید، نسبت به تبیین و معرفی عمق و غنای شخصیتی علمی و فقاهتی رهبر معظم انقلاب اقدامی جامع و شایسته صورت نگرفته است و این غفلت در مورد حضرت امام خمینی (ره) هم نیز مشاهده می‌شود. شخصیت‌های کم‌نظیر و جامع‌الشرایطی که در ابعاد مختلف دیدگاه، نظریه و کارشناسی فرزانه زمان هستند و باید به آن‌ها پرداخت.

شهردار مشهد تصریح کرد: لذا کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای به‌عنوان طلیعه و پایه‌گذار چنین اقداماتی بسیار مهم، ارزشمند و تأثیرگذار است و شهرداری مشهد با تمام ظرفیت خود آماده میزبانی و برگزاری هرچه باشکوه‌تر این اجلاسیه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای علمی و فرهنگی در جوار مضجع نورانی عالم آل محمد امام علی ابن موسی‌الرضا (ع) است.