جمعه | 28 | اردیبهشت | 1403

در نشست تحولات فلسطین و فضای مجازی در نمایندگی المصطفی در خراسان مطرح شد؛ بنیادی‌ترین جهاد در دنیای امروز، شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن است

به همت معاونت پژوهش نمایندگی المصطفی در خراسان نشست فوق العاده دبیران انجمن ها و تشکل های علمی این نمایندگی با موضوع تحولات فلسطین و فضای مجازی با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محمد محمدی فرید کارشناس رسانه و فضای مجازی با حضور جمعی از طلاب پژوهشگر غیرایرانی به صورت حضوری و مجازی در مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان در این نشست حجت الاسلام والمسلمین محمدی فرید اظهار داشت: نخستین و ریشه دارترین جهاد در دنیای امروز، شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن است.
وی افزود: طلاب باید در مسئله فلسطین دو کلید واژه محاصره و اشغال بسیار حائز اهمیت است و ما بایستی با درک عمیق این دو مفهوم و انجام تحقیق و پژوهش، ابعاد آن را در جهان اسلام برای مخاطبان بین المللی مطرح کنیم.

این کارشناس حوزه رسانه تصریح کرد: البته که این مطالب دارای منظومه هستند. فضای تبلیغاتی تبدیل به سرزمینهای اشغالی تبدیل شده است و این مشکل در تمام امت اسلامی وجود دارد. لذا مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم فرمودند: امروز جوانان بایستی این محاصره را بشکنند

وی خاطر نشان کرد: امروز پیام رسان های اجتماعی پرمخاطب دنیا مانند تلگرام، اینستاگرام، توئیتر، فیس بوک و …. تنها ابزاری برای ارتباط و ارائه خدمات ارتباطی نیستند بلکه نوعی محیط زیست و جامعه موازی محسوب می شوند که جامعه ساز فضای حقیقی هستند و اشغال سرزمین با نگاه به این پیام رسان ها معنا می‌شوند.