سه‌شنبه | 1 | خرداد | 1403

بازدید جمعی از مدیران و کارکنان مدرسه الزهراء(س) بیروت لبنان از مجتمع آموزش عالی خواهران نمایندگی المصطفی در خراسان

جمعی از مدیران و پرسنل مدرسه الزهراء(س) بیروت لبنان از مجتمع آموزش عالی خواهران نمایندگی المصطفی در خراسان بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان در این دیدار، با حضور مدیران گروه های علمی مدارس عالی خواهران نمایندگی خراسان ضمن عرض خیرمقدم و تبریک میلاد امام موسی کاظم علیه السلام و ایام عید سعید غدیر، رشته های تحصیلی مجتمع خواهران معرفی شد.
در ادامه این دیدار کارکنان مجتمع آموزش عالی خواهران و مدرسه الزهراء(س) بیروت به تشریح فعالیت حوزه های کاری مختلف پرداخته و گزارشی از فعالیت های هر بخش ارائه نمودند.
در پایان ضمن تاکید بر همکاری های مشترک از بخش های مختلف مجتمع آموزش عالی خواهران بازدید شد.