جمعه | 28 | اردیبهشت | 1403

برگزاری مراسم شهادت امام باقر(ع) در نمایندگی المصطفی در خراسان

در سالروز شهادت امام باقر علیه السلام مراسم شهادت این امام همام با حضور طلاب، اساتید و کارکنان نمایندگی المصطفی در خراسان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید محمد معلمی رییس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی نمایندگی شهادت امام جواد علیه السلام با بیان ویژگی های امام باقر علیه السلام اظهار داشت: امام باقر در چند ویژگی نسبت به سایر ائمه ممتاز بودند و یکی از آنها بحث نسبیت ایشان است که از طرف پدر منسوب به اباعبدالله الحسین علیه السلام و از طرف مادر منتسب به امام مجتبی علیه السلام هستند.

وی افزود: دیگر اینکه امام باقر شاهد عینی واقعه عاشورا در سنین کودکی بود. فلذا زیارت عاشورا سندی برای شناسنامه دار کردن زیارت عاشورا توسط امام باقر علیه السلام و تبیین جریان عاشورا به عنوان جبهه سلم و حرب حق و باطل و تولی و تبری است.

️حجت الاسلام دکتر معلمی ادامه داد: روزی حمران بن اعین با تشرف به محضر مبارک امام باقر علیه السلام از ایشان درخواست موعظه و توصیه ای دارد. فقالَ : اُوصِيكَ بتَقوَى اللّه ِ ، و إيّاكَ و المِزاحَ فإنّهُ يُذهِبُ هَيبَةَ الرّجُلِ و ماءَ وَجهِهِ، و علَيكَ بِالدُّعاءِ لإخوانِكَ بظَهرِ الغَيبِ فإنّهُ يَهيلُ الرِّزقَ ـ يَقولُها ثَلاثا ـ به نقل از حمران بن اعين : خدمت امام باقر عليه السلام رسيدم و از آن حضرت اندرزى خواستم حضرت فرمود : تو را به تقواى خدا سفارش مى كنم و [نيز] از شوخى بپرهيز؛ زيرا شوخى هيبت مرد و آبروى او را مى برد و [نيز]در غياب برادرانت براى آنان دعا كن ؛ زيرا كه اين كار روزى را سرازير مى كند. حضرت اين جمله را سه بار فرمود

️وی اضافه کرد: همچنین مهربانی، علم سرشار و فصاحت در کلام بخشی دیگر از ویژگی های بارز این امام همام است.

رییس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی برادران نمایندگی المصطفی در خراسان در پایان با بیان اینکه محبت اهل بیت علیهم السلام شاه کلید سعادت و عاقبت بخیری است خاطر نشان کرد: زمانی که دستگاه حکومتی جور وقت و هشام ابن عبدالملک به این نتیجه رسیدند که امکان مقابله با سیره، مجاهدت‌های عمیق دانشی و بصیرتی و شخصیت جذاب و اخلاق‌مدار امام باقر علیه السلام را ندارند با سمی مهلک ایشان را به شهادت رساندند.