پنج‌شنبه | 20 | اردیبهشت | 1403

رئیس نمایندگی خراسان در اختتامیه کارگاه تبیین اندیشه های رهبر معظم انقلاب: ” فعالیت های علمی فرهنگی باید مبتنی بر شاخص های حرکت انبیا در قرآن باشد “

به همت مدیریت ارتباطات و بین الملل‌ نمایندگی المصطفی(ص) در خراسان با همکاری دفتر مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی حفظ نشر آثار حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای مدظله‌العالی در مشهد کارگاه دو روزه تبیین اهداف و فلسفه قيام عاشورا در انديشه رهبر معظم انقلاب بر مبنای کتاب "چهار گفتار مقام‌معظم رهبری" در نمایندگی خراسان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی(ص) در خراسان در اختتامیه این کارگاه حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا صالح رئیس نمایندگی المصطفی(ص) در خراسان اظهار داشت: ترویج اسلام ناب، استمرار حرکت انبیاست و طلاب باید متناسب با همین جایگاه هدف‌گذاری داشته باشند و لازمه این مهم هم پشتوانه علمی و هم تقوای الهی است.
وی با تأکید بر ضرورت تقویت بنیه اعتقادی مردم افزود: تصحیح مباحث اعتقادی زیر ساخت سایر اموری چون عرصه های سیاست، علمی و اخلاقی است و هر اندازه که این حوزه ها مبتنی بر اصل توحید وخدابنیان باشند موفق‌تر خواهیم بود، بنابراین توحید یک اصل فراگیر در سازندگی اجتماعی است.
رئیس نمایندگی المصطفی(ص) در خراسان با اشاره به ضرورت توجه به رشد موضوعات اخلاقی ادامه داد: در حقیقت یکی از ابعاد ایمان در فرهنگ قرآن ونظام تربیتی اسلام، رشد ارزش‌های اخلاقی و انسانی در جامعه است.
وی اضافه کرد: خط اساسی در حرکت تبلیغی عالمان شیعه، استمرار حرکت انبیاست. بر همین اساس اگر نگاهی به اصول اساسی حاکم بر تبلیغ انبیا در قرآن داشته باشیم متوجه چند اصل در حرکت بزرگ تبیینی وتبلیغی انبیا خواهیم شد .
رئیس نمایندگی المصطفی(ص) در خراسان اظهار داشت: براساس آیه شریفه “لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَيْهِمْ” اصل ابلاغ وحی و قرآن محوری نیز از جمله اصول حاکم بر حرکت تبلیغی است . به همین دلیل باید محور اصلی مباحث را قرآن قرار دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین صالح با اشاره به برخی از اهداف عمده بعثت انبیای الهی افزود: جامعیت بعثت در ابلاغ پیام دین، تبیین عدالت اجتماعی، یگانگی دین و سیاست، عبودیت، اقامه نماز، ایجاد تحرک و پویایی در جامعه، خودسازی، ترک معاصی، اخلاص، حکمت، رشد عقلانیت جامعه، استحکام عقلانی، دوری از احساسات و اتحاد مسلمین، نیازشناسی، رفع شبهات مردم و … از جمله مهمترین اهداف بعثت انبیاء هستند.