یکشنبه | 30 | اردیبهشت | 1403

دیدار مدیر کل تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با طلاب نمایندگی المصطفی(ص) در خراسان

مدیر کل تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با حضور در در جمع طلاب المصطفی در خراسان اظهار داشت: وظیفه ما در سازمان فرهنگ و ارتباطات و به ویژه دراداره کل بین‌المللی تبلیغ، هموارسازی و بهره‌بردن از توانمندی‌های دانشی و مهارتی است، بر همین اساس طلاب عزیز باید نسبت به کسب این توانمندی‌ها اهتمام داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان، حجت‌الاسلام سید مصطفی حسینی نیشابوری، مدیر کل تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در دیدار با طلاب المصطفی در خراسان گفت: اتفاقات اخیر به ما آموخت که دشمن همیشه یک روش ندارد، یکجا را بمباران نمی‌کند و یکی از ویژگی‌های جنگ ترکیبی سیال بودن است و در لحظه نمی‌توان متوجه این چندگانگی مختلف شد. لذا در تبیین علاوه بر مباحث ایجابی باید نسبت به مسائل سلبی نیز توجه داشت.

وی بیان کرد: ناظر بر متغیرهای مکان، زمان، اقتضائات و صحنه‌ای که پیش روی ماست باید دقیق، درست و به جا از ابزار، روش، محتوا و از همه ظرفیت‌ها استفاده کرد و این موضوعی است که در عرف نیز پذیرفته شده است.

مدیر کل تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: یکی از موارد مسئله‌شناسی ما در این سازمان تبیین و اثرگذاری بیشتر آن در یک حوزه جغرافیایی، دانشی و زبانی خاص با یک محتوای درست در زمان خودش است.
حجت‌الاسلام حسینی‌نیشابوری با بیان اینکه ترویج اسلام ناب یک کار تخصصی، عالمانه و تاثیرگذار است، عنوان کرد: این مهم به افرادی در تراز خود نیاز دارد، زیرا محتوای آن بناست که اسلام ناب باشد و این فعالیت چیزی شبیه بازاریابی تا فعالیت اداری نیست.

وی اظهار داشت: اگر خیال کنیم بدون فرزند زمان و زمانه بودن و بدون داشتن تجهیزات می توانیم توفیق حاصل کنیم، خیالی بیهوده است. در واقع امام حسین(ع) متناسب با زمان خود مقابله کردند و ما نیز باید متناسب با زمانه خود این اقدام را انجام دهیم، چرا که امروزه دشمن نقشه خود را تغییر داده است.

مدیر کل تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بیان کرد: به هر حال وظیفه ما در سازمان فرهنگ و ارتباطات و به ویژه در اداره کل بین‌المللی تبلیغ، هموارسازی و بهره‌بردن از توانمندی‌های دانشی و مهارتی است که افراد دغدغه‌مند و نیروهای انسانی کیفی زیادی در مراکزی چون المصطفی و حوزه علمیه حضور دارند که می‌توانیم از آن‌ها استفاده کنیم، اما فردی را که از این ملزومات برخوردار نیست را نمی پذیریم.

حجت‌الاسلام حسینی نیشابوری خاطرنشان کرد: بنابراین همه حمایت‌ها نه به منت بلکه به تکلیف و وظیفه باید در خدمت باشد، از این‌رو ما باید به لحاظ کمی و کیفی ظرفیت‌های خود را شناسایی کنیم، ظرفیت‌های جدید را به میدان آوریم و این کار را انجام خواهیم داد. بر همین اساس شما طلاب عزیز باید خود را برای این مهم به روز و و متناسب با نیازهای جوامع هدف آماده کنید.