یکشنبه | 30 | اردیبهشت | 1403

پرداخت کمک هزینه مسکن توسط دفتر مقام معظم رهبری به طلاب رسمی المصطفی

به گزارش روابط‌عمومی جامعةالمصطفی نمایندگی خراسان، با پیگیری‌‌های به‌عمل‌آمده توسط مرکز امور طلاب جامعةالمصطفی (ص) العالمیة با دفتر شهریه مقام معظم رهبری حفظه‌الله، مقرر شد به طلاب رسمی المصطفی (ص) همچون طلاب ایرانی از سوی دفتر معظم له کمک‌هزینه مسکن پرداخت گردد.

شرایط عمومی دریافت کمک‌هزینه اجاره مسکن دفتر شهریه:

۱داشتن پرونده رسمی در جامعةالمصطفی (ص)
۲وصل بودن شهریه دفتر
۳جاری بودن پرونده رفاهی طلبه در مرکز امور طلاب
۴متأهل بودن
۵حضور خانواده در ایران
۵نداشتن مسکن شخصی
۶ساکن نبودن در مجتمع‌های مسکونی المصطفی (ص) و سایر دفاتر
۷ارائه و ثبت اجاره‌نامه رسمی یا اجاره‌نامه مورد تأیید مدرسه محل تحصیل

زمان و مبلغ کمک اجاره:

مدت‌زمان پرداخت کمک اجاره بابت هر قرارداد حداکثر یک سال است و مبلغ آن هر سال توسط دفتر شهریه تعیین و ۲۵ هر ماه شمسی به‌حساب شهریه طلاب واجد شرایط واریز خواهد شد. امسال مبلغ، (یک میلیون و دویست هزار تومان) است.

مدارک و نحوه ثبت‌نام:

طلاب محترم با مراجعه به سامانه پیشخان https://prefahi.miu.ac.ir ، اطلاعات و مدارک زیر را تکمیل و بارگذاری نمایند:
۱ بررسی و تکمیل اطلاعات اجاره‌نامه به‌صورت کامل بر اساس آنچه در اجاره‌نامه قید شده؛
۲ بررسی و تکمیل اطلاعات موجر (مالک خانه) بر اساس اجاره‌نامه؛
۳ بارگذاری تصویر اصل قرارداد اجاره‌نامه؛
۴ بارگذاری تصویر سند ملک.

لازم به ذکر است؛

اطلاعات ارسالی باید حاوی موارد زیر باشد:
مشخصات موجر و مستأجر؛
آدرس دقیق و تلفن محل سکونت موجر و مستأجر؛
مشخصات مورد اجاره؛
مدت‌زمان اجاره؛
مبلغ اجاره و رهن.

حتماً در بارگذاری اجاره‌نامه و سند ملک دقت فرمایید، درصورتی‌که تصاویر ناخوانا، ناقص، مخدوش، غیررسمی، تأیید نشده توسط مدرسه یا امور طلاب باشد، پرداختی صورت نمی‌گیرد.

البته لازم به ذکر است قراردادهایی که رهن بدون اجاره باشد به علت مشکل شرعی و ربوی بودن مورد قبول نمی‌باشد.