Al-Mustafa International University
جمعه | 2 | آذر | 1403

حجت الاسلام والمسلمین صالح در جمع طلاب خواهر تمهیدی جامعةالمصطفی(ص) خراسان: آغاز امور با “بسم‌الله” مصداق بارز توحید عملی است

رئیس جامعةالمصطفی خراسان در کلاس درس اخلاق مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی خواهران گفت: بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، شرط مبارزه با طاغوتها و ستمگران و عامل تداوم و بركت در كارها است.

به گزارش روابط عمومی نمایندگی جامعه الصطفی در خراسان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا صالح در ادامه جلسات درس اخلاق هفتگی مركز آموزش زبان و معارف اسلامي خواهران نمایندگی خراسان با اشاره به اهميت و آثار ذكر بسم الله الرحمن الرحيم اظهار داشت: در ابتداي هر كار با نام خدا شروع مي كنيم چرا که هركاري كه بدون اسم خدا شروع شود آن كار ناقص است و آغاز امور با “بسم‌الله” مصداق بارز توحید عملی است.

رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان افزود: یکی دیگر از نشانه‌های آغاز امور با بسم الله الرحمن الرحيم اذعان به عبوديت و بندگي خداوند متعال است.

حجت‌الاسلام ‌والمسلمین صالح در ادامه بحث با اشاره به اینکه بسم الله الرحمن الرحيم مي گوييد نشانه ذكر خداوند و ياد او در تمام كارها است افزود: همچنين بسم الله نشانه اخلاص و دوري از هواي نفس و شيطان و نشانه نيت و انگيزه الهي  نيز است.

وی ادامه داد: بسم الله عامل حلال شدن ذبح است و بدون آن خوردن گوشت حيوان حرام مي شود و آغازبزرگترين عبادت يعني نماز است و نماز بدون بسم الله الرحمن الرحيم باطل است.آغاز قرآن كريم نيز با بسم الله الرحمن الرحيم شروع مي شود .

عضو هیئت‌علمی جامعه المصطفی(ص) در ادامه با بیان این که امام رضا عليه السلام در حديثي فرمودند، بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، به اسم اعظم نزديك‏تر از سياهى چشم به سفيدى ‏اش است اضافه کرد: بسم الله عامل قداست، معنويت و موفقيت در كارها و عامل فرار شيطان است.

رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان  تصريح كرد: بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، شرط مبارزه با طاغوتها و ستمگران است و عامل تداوم و استمرار كارها و نشانه عجز و انكسار و تواضع در برابر خدا و عامل بركت در كارها است .

حجت‌الاسلام ‌والمسلمین صالح اظهار داشت: حضرت علی (ع) در روایتی فرموده‌اند، کل قرآن در سوره حمد است و کل سوره حمد در بسم الله الرحمن الرحیم و کل بسم الله الرحمن الرحیم در “باء”  بسم الله است و کل “باء”  در نقطه زیر “باء”  است و من نقطه زیر “باء” هستم .

رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان در پایان  خطاب به طلاب با تاكيد بر توجه به روزهاي پاياني ماه شعبان افزود : ابَوُالصّلت هَروی روایت کرده است که در جمعه آخر ماه شعبان به خدمت حضرت امام رضا (علیه السلام) رفتم. حضرت فرمود: ای ابوالصَّلْت! بیشتر ماه شعبان رفت و این جمعه آخر آن است، پس جبران کن کوتاهی‌هایی را که در ایّام گذشته این ماه کردی،  به دنبال کارخودت باش و کارهای بیهوده که به تو مربوط نیست را رها کن. دعا و استغفار و تلاوت قرآن را زیاد انجام بده.از گناهانت به سوی خدا توبه کن تا خالص و پاک به ماه خدا رو کنی. هر امانت و دینی به گردنت هست، ادا کن. قلبت را از هر کینه و ناراحتی نسبت به مؤمنین، پاک کن. هر گناهی که به آن مبتلایی را ترک کن. تقوای الهی را رعایت کن. در امور پنهان و آشکارت، مراقب خدا باش و توکّل بر او کن که کفایت کننده توکّل کنندگان است. در این چند روز باقیمانده از ماه شعبان، این دعا را زیاد بخوان: اَللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَكُنْ قَدْ غَفَرْتَ لَنَا فِي مَا مَضَى مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِيمَا بَقِيَ مِنْهُ . خدایا اگر در آنچه از ماه شعبان گذشت ما را نیامرزیدی، پس در آن مقدار که از آن باقی مانده است ما را بیامرز. به درستی که حقّ تعالی در این ماه، بنده های بسیاری را از آتش جهنّم به حرمت ماه مبارک رمضان آزاد می‌ گرداند.

خبر های قبلی و بعدی