پنج‌شنبه | 9 | فروردین | 1403

پیام زندگی پرماجرای امام رضا (ع) به ما عبارت است از؛ مبارزه‌ی دائمی خستگی‌ناپذیر

حجت الاسلام والمسلمین صالح تصریح کرد: طبق بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون زندگی امام رضا علیه السلام؛ ما که نباید فقط به مرقد امام رضا(ع) اظهار ارادت کنیم؛ او امام ماست، از زندگی او باید درس بگیریم؛ زندگی او برای ما یک پیامی دارد، آن پیام چیست؟ من آن پیام را در یک کلمه خلاصه می‌کنم. بدانید پیام زندگی پرماجرای امام رضا (علیه السلام) به ما عبارت است از مبارزه‌ی دائمی خستگی‌ناپذیر.
تأسی به سیره امام رضا(ع) بهترین معیار و ملاک برای زندگی است

به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی درخراسان حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا صالح رئیس نمایندگی خراسان به مناسبت دهه کرامت ضمن تبریک این ایام به ویژه ولادت امام رضا علیه السلام با بیان اینکه واژه امام دارای یک مفهوم‌ گسترده است اظهار داشت: اندیشه‌ها، تعالیم، آموزه‌ها و سبک زندگی ائمه هدی علیهم السلام بهترین معیار و ملاک زندگی بشریت است.
وی افزود: امروز که ما قرن‌ها با حیات ظاهری امام معصوم فاصله داریم ملاک اندیشه و سبک زندگی ما باید مبتنی بر قرآن کریم و سیره و دستورات اهل بیت(ع) باشد.
امام، یک پدیده زنده در طول اعصار مختلف است
رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان ادامه داد: امام، یک پدیده زنده در طول اعصار مختلف است و متوقف در زمان و دوره خاصی نیست لذا امامت یک موضوع کاملا زنده، سیال، فرا زمانی، فرا منطقه ای و فراجغرافیایی برای هدایت بشر است و امروز حضور طلاب جامعة المصطفی از سراسر جهان در کنارهم پای مکتب اسلام ناب بیانگر همین واقعیت است.
وی اضافه کرد: امروز بسیاری از کاستی های موجود در زندگی به واسطه اهمال، کسالت و تنبلی است و این در حالی است که شخصیت امام رضا علیه السلام همواره یک شخصیت بسیار فعال و خستگی ناپذیر بوده و به عنوان یک روح فعال تلاشگر، درهمه ابعاد اجتماعی علمی معنوی سرلوحه بودند. فلذا لازمه رسیدن به ترین ها تلاش است.
رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان تصریح کرد: لذا به فرموده رهبر معظم انقلاب زندگی امام رضا علیه السلام برای ما درس است، از زندگی او باید درس بگیریم؛ زندگی او برای ما یک پیامی دارد، آن پیام چیست؟ من آن پیام را در یک کلمه خلاصه می‌کنم. بدانید پیام زندگی پرماجرای امام رضا (علیه السلام) به ما عبارت است از مبارزه‌ی دائمی خستگی‌ناپذیر.
وی افزود: خداوند در چند جای مختلف قرآن کریم نسبت به ادای حق امور تأکید کرده است که برخی از آن ها عبارتند از حق جهاده، حق تقاته، حق تلاوته، حق قدره و … و در این تأکیدات به ما می آموزد که باید باید در هر جایگاهی که قرار داریم حق مسئولیتمان را ادا کنیم.

شاخصه‌های توحید در اندیشه امام رضا (ع)

حجت الاسلام والمسلمین صالح پیرامون شاخصه‌های توحید در اندیشه امام رضا (ع) ادامه داد: توحید مداری امام رضا(ع) و دعوت ایشان به توحید چند ویژگی برجسته دارد که مهترین آنها عقلانیت مداری و توحید آگاهانه و همراه با تفکر است و در مناظرات نیز با فعال نمودن عقل‌ها و بیان اندیشه توحیدی بر محور عدل، عقل و عقلانیت و صبر و شکیبایی به مناظره می پرداخت.
وی عنوان کرد: دعوت به اندیشه و گفتگو با زبان عقل و تفکر و استمداد از مبانی عقلانی مورد پذیرش نیاز امروز تبلیغ در جامعه بشری است.

رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان یادآور شد: امام رضا(ع) درعمل به توحیدی که مردم را به آن دعوت می‌کردند یک الگوی تمام عیار بودند وعلت محبوبیت ایشان و سایر ائمه علیهم السلام بعد از ۱۴ قرن عمل به دستورات اسلام ناب است. فلذا امروزمضجع نورانی ایشان مانند مغناطیسی قوی است که دل های میلیون ها انسان را از سراسر جهان مجذوب خود کرده است.

شاخصه های عبودیت امام رضا علیه السلام

وی با بیان بخشی از شاخصه های عبودیت امام رضا علیه السلام اظهار داشت: اخلاص، عبودیت در عمل، تهجد شبانه، تاکید بر اعمال مخصوص هرماه، سجده های طولانی، استمرار بر تلاوت قرآن همراه با تدبر و تامل، اهتمام به نماز اول وقت، دائم الذکر و اهل ذکر کثیر بودن، ولایت محوری و … تنها بخشی از شاخصه های عبودیت امام رضا علیه السلام هستند.

حجت الاسلام والمسلمین صالح افزود: همچنین طبق سیره امام رضا علیه السلام توسعه برادری، دوستی، دوری از کینه ورزی و سایر تعالیم عقلانی الهی و آکاهانه می تواند انسان را به سعادت دنیا و آخرت سوق دهد.

لینک کوتاه:  https://mashhad.miu.ac.ir/?p=2455