شنبه | 1 | اردیبهشت | 1403

رئیس پژوهشکده بین‌المللی امام رضا(ع) نمایندگی المصطفی خراسان خبر داد؛ آغاز به کار اولین همایش مجازی “فرق و جریان‌های انحرافی، وضعیت شناسی و آینده پژوهی”

رئیس پژوهشکده بین‌المللی امام رضا(ع) نمایندگی المصطفی خراسان از آغاز برگزاری اولین همایش مجازی«فرق و جریان‌های انحرافی، وضعیت شناسی و آینده پژوهی» خبر داد.

به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر روح الله سعیدی فاضل رئیس پژوهشکده بین‌المللی امام رضا(ع) نمایندگی المصطفی خراسان اظهار داشت: اولین همایش مجازی«فرق و جریان‌های انحرافی، ضعیت شناسی و آینده پژوهی» از امروز ۳۰ اردیبهشت‌ماه لغایت سوم خردادماه سال جاری در محل این نمایندگی برگزار می گردد.

وی افزود: همزمان با دهه مبارکه کرامت و میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه(س) و حضرت ثامن‌الحجج(ع) اولین همایش مجازی پژوهشکده بین‌المللی امام رضا(ع) در نمایندگی المصطفی خراسان با عنوان «فرق و جریان‌های انحرافی، وضعیت شناسی و آینده پژوهی» در حال برگزاری است.

دبیر علمی این همایش ادامه داد: با توجه به اینکه پژوهشکده بین‌المللی امام رضا(ع) متناسب با رسالت خود در جامعه‌المصطفی(ص) العالمیه وظیفه تبیین معارف اهل بیت(ع) و دفاع از کیان تشیع و دین مبین اسلام را بر عهده دارد، از این‌رو با توجه به گروه‌هایی که در پژوهشکده بین‌المللی امام رضا(ع) فعال هستند اعم از گروه اهل بیت پژوهشی در عرصه بین‌الملل، مطالعات تطبیقی اسلام و ادیان و گروه جریان شناسی فکری و فرهنگی جهان، تصمیم گرفتیم که این همایشی را با حضور اندیشمندان مختلفی که در سطح کشور حضور دارند برگزار کنیم.

حجت الاسلام دکتر سعیدی فاضل عنوان کرد: هدف ما از برگزاری این همایش؛ شناخت و آشنایی با جریان‌های فعال از فرق و جریان‌های انحرافی در کشور بود که در دو حوزه وضعیت شناسی و آینده پژوهی به دنبال این هستیم که این مقوله‌ها را بشناسیم و راهکارهای مقابله با آن‌ها را نیز فرا گیریم.

وی اظهار داشت: در این همایش ۶۰۰ نفر از دانشجویان و طلاب عزیز نمایندگی المصطفی در خراسان ثبت نام کردند و اکنون که همایش در حال برگزاری است حدود ۲۰۰ نفر از عزیزان در این همایش شرکت کرده‌اند.

رئیس پژوهشکده بین‌المللی امام رضا(ع) نمایندگی المصطفی در خراسان گفت: گفتنی است که همایش فرق و جریان‌های انحرافی در پنج روز برگزار می‌شود. به گونه‌ای که افتتاحیه این همایش در روز شنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۸ الی ۹:۳۰ برگزار شد و در روزهای آینده نیز به صورت متوالی تا روز چهارشنبه ۱۶ نشست که این نشست‌ها از روز شنبه الی سه شنبه از ساعت ۸ الی ۱۷:۳۰ و روز چهارشنبه نیز از ساعت ۸ الی ۱۰ برگزار خواهد شد و در حال حاضر نیز در خدمت دکتر عرب هستیم که به ارائه بحثی با موضوع معنویت‌های نوپدید وضعیت شناسی در ایران می‌پردازند.

حجت الاسلام دکتر سعیدی فاضل افزود: این همایش تا سوم خردادماه سال جاری اوامه خواهد داشت و اختتامیه آن نیز روز چهارشنبه سوم خردادماه با حضور دکتر سبحانی به عنوان سخنران اصلی این همایش برگزار خواهد شد.

وی افزود: اما موضوعاتی که در این همایش بحث خواهد شد را می‌توان به موضوعاتی چون فرق و جریان‌های مختلف انحرافی اشاره کرد که این فرقه‌ها در کشور حضور دارند مانند معنویت‌های نوپدید، بهاییت، تصوف، انجمن حجتیه، الحاد و آتئیسم، مسیحیت تبشیری، وهابیت تشیع انگلیسی، اخباری گری، شیخیه و موارد دیگری که در پوسترها اطلاع‌رسانی شده است؛ اشاره کرد.

رئیس پژوهشکده بین‌المللی امام رضا(ع) نمایندگی المصطفی در خراسان بیان کرد: ما در این همایش از حضور ۲۰ نفر از اساتید فاضل و کشوری در موضوعات مختلف بهره‌مند خواهیم شد که در اطلاع‌رسانی‌های مختلف حضور این اساتید را شاهد هستیم و در نهایت هم آنچه که در این همایش از ارائه اساتید استفاده می‌شود به صورت کتاب و بروشور در اختیار علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

دبیر علمی این همایش خاطرنشان کرد: امید است که همایش خوبی را در نمایندگی المصطفی در خراسان برگزار کنیم و موجبات آشنایی هرچه بیشتر طلاب عزیز را با جریان‌ها و تفکرات انحرافی و زمینه‌های پاسخگویی به شبهات را فراهم آوریم و در نهایت هم بتوانیم طلاب را با این نحوه پاسخگویی آشنایی کنیم.