Al-Mustafa International University
چهارشنبه | 26 | آذر | 1404

خانواده‌های قرآنی، محرک حرکت بشر به سوی کمال و زمینه‌ساز ظهور

آیین افتتاحیه و محفل قرآنی فاطمی هجدهمین جشنواره بین‌المللی قرآن و حدیث ویژه خانواده‌های طلاب جامعةالمصطفی العالمیه، با حضور خانواده‌های قرآنی از بیش از ۴۶ ملیت و جمعی از مسئولان، اساتید و طلاب بین‌الملل، امروز ۲۴ آذرماه در دارالقرآن کریم حرم مطهر رضوی برگزار و به‌صورت رسمی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی خراسان به نقل از خبرگزاری حوزه ، آیین افتتاحیه و محفل قرآنی فاطمی هجدهمین جشنواره بین‌المللی قرآن و حدیث ویژه خانواده‌های طلاب جامعةالمصطفی العالمیه، امروز ۲۴ آذرماه با حضور گسترده خانواده‌های قرآنی در دارالقرآن کریم حرم مطهر رضوی برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر روح‌الله سعیدی فاضل، رئیس نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه در خراسان، با گرامی‌داشت نام پیامبر اکرم(ص) و اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع)، بر جایگاه جمهوری اسلامی ایران در میزبانی از طلاب بین‌المللی تأکید کرد و اظهار داشت: جمهوری اسلامی که از مکتب امام راحل(ره) برخاسته و با هدایت‌ها و پشتیبانی‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی مسیر خود را ادامه می‌دهد، امروز مفتخر است میزبان طلاب و خانواده‌های آنان از کشورهای مختلف جهان باشد.

وی با اشاره به حضور طلاب از بیش از ۱۲۰ ملیت در جمهوری اسلامی ایران افزود: مشهد مقدس به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام، میزبان خانواده‌هایی از بیش از ۴۶ ملیت مختلف است و این تنوع فرهنگی و دینی، ظرفیتی ارزشمند برای گسترش معارف اسلامی و قرآنی به شمار می‌رود که جامعةالمصطفی به آن می‌بالد.

رئیس نمایندگی جامعةالمصطفی در خراسان، هدف اصلی این فعالیت‌های علمی و قرآنی را هدایت عمومی بشر و حرکت جامعه انسانی به سوی کمال و زمینه‌سازی برای ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) دانست و تصریح کرد: حضور خانواده‌های قرآنی، متشکل از طلاب، همسران و فرزندان آنان، نقش مهمی در تحقق این اهداف متعالی ایفا می‌کند و برکت این حرکت فرهنگی را دوچندان می‌سازد.

وی با اشاره به آغاز هجدهمین جشنواره بین‌المللی قرآن و حدیث، این رویداد را سفره‌ای گسترده از معارف قرآنی توصیف کرد و گفت: قرآن کریم مهم‌ترین رکن این جشنواره است و طلاب علوم دینی، به عنوان وارثان رسالت پیامبر اکرم(ص) در ابلاغ و تبیین آیات الهی، باید ارتباطی مستمر و عمیق با قرآن داشته باشند و انس با تلاوت، آموزش و مهارت‌های قرآنی را در برنامه زندگی فردی و خانوادگی خود قرار دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی فاضل با اشاره به برنامه‌های آموزشی جامعةالمصطفی در حوزه قرآن کریم خاطرنشان کرد: آموزش روخوانی، روان‌خوانی، تجوید و قرائت قرآن در این مجموعه به صورت منظم دنبال می‌شود و امید است این آموزش‌ها در فضای خانواده‌ها نیز گسترش یابد و نسل آینده طلاب با قرآن کریم پیوندی عمیق و پایدار برقرار کند.

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت فراتر رفتن از انس ظاهری با قرآن تصریح کرد: اکتفا به صرف تلاوت کافی نیست و لازم است فهم، تدبر و عمل به آموزه‌های قرآنی به عنوان محور اصلی سبک زندگی فردی و اجتماعی طلاب و خانواده‌های آنان مورد توجه جدی قرار گیرد.

گفتنی است این مراسم با حضور پرشور خانواده‌های قرآنی جامعةالمصطفی برگزار شد، تقدیر از خانواده های قرآنی، اجرای سرودهای قرآنی، برگزاری مسابقات فرهنگی و قرآنی و برنامه‌های متنوع ویژه کودکان و نوجوانان از دیگر بخش‌های این آیین افتتاحیه بود.

خبر های قبلی و بعدی

آخرین خبرها