به گزارش روابطعمومی جامعةالمصطفی (ص) خراسان حجتالاسلاموالمسلمین دکتر جواد رقوی معاون پژوهشی المصطفی (ص) خراسان در کلاس درس اخلاق مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی برادران با اشاره به حکمتهای ترس از مرگ اظهار داشت: ما برای بقا آفریده شدیم و همیشه هستیم همه انسانها فطرتاً میل به جاودانگی دارند. ترس از مرگ به این خاطر است که مرگ را ازدستدادن میدانیم. جاودانگی یعنی در دار دیگری زندگی کنیم و اینجا معبری برای رسیدن به دار خلود است. اما مهم چگونه بودن است.
معاون پژوهشی جامعةالمصطفی (ص) خراسان دوره نوجوانی را به “نهالِ درحالرشد” تشبیه کرد و افزود: اگر این نهال در این دوره اصلاح و شاخوبرگ اضافهاش زده نشد و به شاخه تنومندی تبدیل شد دیگر قابلاصلاح نیست و جز سوزاندن آن چارهای باقی نمیماند. انسان هم اگر اصلاح نشد جز سوختن در قیامت راهی برایش باقی نمیماند.
وی تصریح کرد: گناهان و غفلتها مانند زخم چرکینی هستند که اگر مداوا نشد باید بر آن داغ نهاد تا درمان شود؛ لذا ازاینحیث جهنم و عذاب الهی نیز نوعی رحمت است.
حجتالاسلام دکتر رقوی با تأکید بر غنیمت شمردن سرمایه عمر، بیان داشت: بهترین کار برای شما این است که عمرتان که بهترین دارایی شماست صرف کسب بهترین چیزها که همانا کمال و سعادت است، شود.
وی عنوان کرد: دانش دین، علم، دانش و معرفتی است که با انسان میماند و در قیامت نیز همراه انسان خواهد بود و کمال حقیقی کمالی است که از ناحیه علم و معرفت دینی نصیب انسان میشود.
حجتالاسلاموالمسلمین رقوی در پایان به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت حضرت زهرا (س) با بیان بخشی از وصیتنامه آن حضرت، دقایقی را به ذکر مصیبت و روضهخوانی پرداخت.