به گزارش روابط عمومی جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی خراسان؛ همزمان با ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین علیه السلام، به همت اداره فرهنگی تربیتی و قرآن و حدیث مجتمع آموزش عالی خواهران ويژه برنامه سخنرانی و عزاداری همراه با قرائت زيارت عاشورا برگزار شد.
در این مراسم سرکار خانم سیفی استاد مجتمع آموزش عالی خواهران، در جمع طلاب این مجتمع پیرامون «فلسفه و بزرگداشت شعائر الهي در نهج البلاغه» به ایراد سخنرانی پرداخت.
ایشان در ابتدا با اشاره به این که نهج البلاغه به عنوان گنجينه ای ارزشمند از معارف توحيدی و نسخه ای جامع برای تربيت و آموزش نسل امروز می باشد، اظهار داشت: نهج البلاغه كلامی است كه قابليت آن را دارد سالم ترين نسخه نجات بشريت از بحران های جهان امروز باشد.
استاد مجتمع آموزش عالی خواهران در ادامه افزود: جرج جرداق مسيحی بر اين باور است كه ” آنچه می تواند بت زر و زور را در دنيای امروز در هم بشكند و بشريت را به جايگاه حقيقی خود بازگرداند و مسير آينده را پيش روی انسان بگشايد، چيزی نيست جز نهج البلاغه.”
وی ادامه داد: نهج البلاغه معارف و مضامين بلند توحيدی، اخلاقی، اجتماعی، سياسی، فرهنگی و … دارد و يكی از موضوعات بسيار ارزشمند مطرح در اين كتاب شريف حفظ شعائر الهي است كه حفظ آن در قالب جهاد و جنگ امكان پذير می باشد.
خانم سیفی با اشاره به اینکه اگر بپذيريم رجوع به كلام مولا قابليت تحول انسان ها را دارد، تصریح کرد: همچنان که در حکمت ۱۱۱ نهج البلاغه آمده لَو اَحَبَّني جَبَلُ لَتَهافَت اگر كوه مرا دوست داشته باشد هر آينه متلاشی می شود.
ایشان در پایان خطاب به طلاب اظهار داشت: بررسی و تبيين موضوع جنگ و جهاد از نگاه اميرالمومنين(علیه السلام)، اين موضوع را برای ما معنا دار مي كند که جنگ در قاموس شريعت چيزی جز نزاع حق و باطل، حفظ استقلال و شرافت دينی، دفاع از حقوق انسان ها، دفاع از انسانيت و بشريت، ايستادن در برابر ظلم و زورگوئی و مساله زياده خواهی نخواهد بود.