یکشنبه | 25 | شهریور | 1403

سلسله کارگاه‌های آشنایی با ابعاد مختلف سفر اربعین

▫️به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی خراسان به همت مرکز آموزش زبان فارسی برادران، آخرین جلسه از سلسله کارگاه های ویژه اربعین، با موضوع مسائل امنیتی و حفاظتی برگزار گردید.

▫️آقای اسفیدانی مدیر محترم اداره صیانتی نمایندگی المصطفی خراسان، در آغاز این نشست با ذکر حدیث شریف: “نعمتان مجهولتان الصحه و الامان” به بیان اهمیت رعایت مسایل امنیتی و حفاظتی برای حفظ این نعمت بزرگ و قدر ناشناخته پرداخت.

▫️وی اظهار داشت: مصادیق مهم رعایت مسایل امنیتی بویژه در ایام سفر اربعین عبارتند از:
1. ثبت دقیق مکان و مشخصات و شماره اتوبوس.
2. یادداشت شماره تلفن دوستان همراه یا شماره مدیر کاروان.
3. حذف کردن عکس و فیلم و اطلاعات غیر ضروری از حافظه گوشی یا فلش همراه،تا چنانچه گوشی مفقود شد،این اطلاعات دست فرد خاصی نیفتد.
4. عکس گرفتن از صفحات پاسپورت خود وذخیره کردن در تلفن همراه تا در صورت مفقود شدن پاسپورت تصویر آن را داشته باشید.
5. از عزیمت به شهرهای غیر زیارتی خودداری کنید
6. از عکس گرفتن از مراکز امنیتی و نظامی بشدت خودداری کنید
7. از سوار شدن به خودروهای متفرقه پرهیز کنید.
8. دقت شود گذرنامه ها همگی در هنگام ورود و خروج از مرز مهر ورود و خروج بخورد.

▫️مدیر اداره صیانتی افزود: درطول مسیر و در شهرهای زیارتی افرادی از جریان‌ها و فرقه های انحرافی حضور دارند، و طلاب باید از هر گونه بحث و جدل یا اهانت به این افراد پرهیز نمایند و رویکرد مواجهه با افراد این باشد که: “خونسرد باشید و بحث و جدل نکنید تا در دام اختلافات نیفتید”.

▫️آقای اسفیدانی افزود؛ موضوع مهم بعدی وجود مخاطرات ممکن از سوی تکفیری ها و تروریست ها و نیز سرویس های جاسوسی کشورهای متخاصم است که بایستی رعایت نکات زیر را توجه داشت:
1. با مشاهده بسته ها و اشیای مشکوک و بی صاحب سریعا مراتب را به مسؤلین مربوطه اطلاع رسانی کنید.
2. از ازدحام در محل اجتماعات غیر ضروری و فضاهایی که احتمال خطر دارد خودداری نمایید.
3. هر کس در پی طرح دوستی و رفاقت با شما بود سریعا به او اطمینان نکنید.
4. از تجمع در محل های بازرسی پارکینگ ها پارک ها و …. برای خودداری کنید.
5. از ورود و اسکان در موکب های مشکوک یا موکب های فرق انحرافی بپرهیزید.
6. اطلاعات دوستان و کاروانتان یا اطلاعات کشور خود را به افراد غریبه ندهید.
7. از پذیرش امانت از دیگران بشدت پرهیز کنید.
8. از سپردن وسایل و گوشی همراه به افراد ناشناس خودداری کنید.

▫️وی افزود؛ در پایان ضمن تاکید مجدد بر رعایت موارد فوق، برای تمامی طلاب بویژه زایران سفر اربعین آرزوی سلامتی و قبولی زیارات دارم.