دوشنبه | 26 | شهریور | 1403

دوره آموزشی فرهنگی جوانان شیعی از کشور انگلستان

▫️به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی خراسان،به همت مرکز آموزش های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی نمایندگی خراسان، دوره آموزشی فرهنگی جوانان شیعی از کشور انگلستان با هدف آشنایی با معارف اسلامی و معارف رضوی، ویژه جمعی از جوانان شیعه کشور انگلستان برگزار گردید.

▫️این دوره با حضور جمعی از دانش آموزان و دانشجویان تازه مسلمان شهر منچستر انگلستان و با همکاری معاون محترم بین الملل سازمان علمی فرهنگی آستان قدس رضوی و مدیریت زائرین غیر ایرانی آستان قدس رضوی در مدت 6 روز در رواق ملل حرم مطهر رضوی برگزارگردید.

▫️از جمله برنامه های این دوره، برگزاری کلاس آشنائی با آداب زیارت حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام، آشنائی با اصول و عقائد اسلامی توحید، نبوت و معاد به همراه پاسخ به سوالات و شبهات، حرم شناسی، شرکت در برنامه های معنوی حرم مطهر، بازدید از کتابخانه مرکزی آستان قدس و موزه نفائس و قرآن و موزه مرکزی حرم مطهر بود.