مشهد؛ میتواند به قطب تولیدات رسانهای المصطفی (ص) تبدیل شود
به گزارش روابطعمومی جامعةالمصطفی (ص) خراسان در این نشست که با موضوع بررسی مسائل و راهبردهای حوزه روابطعمومیها و رسانه برگزار شد حجتالاسلاموالمسلمین دکتر محمدرضا صالح رئیس جامعةالمصطفی (ص) خراسان اظهار داشت: المصطفی (ص) شبکه بزرگی است که ظرفیتها و فرصتهایش متعلق به همه است و دراینبین نمایندگی المصطفی (ص) در خراسان در جوار مضجع نورانی امام رضا علیهالسلام با بهرهمندی از ظرفیت کمنظیر فرصتهای مطالعاتی در مشهد بهعنوان قطب علمی حوزوی و دانشگاهی کشور و وجود پژوهشکده بینالمللی امام رضا علیهالسلام و مرکز آموزشهای کوتاهمدت، میتواند به قطب تولیدات رسانهای المصطفی (ص) تبدیل شود.
وی افزود: مشهد بهواسطه حوزه علمیه کهن و وجود دانشگاه فردوسی و سایر دانشگاهها و مراکز علمی یک ظرفیت بزرگ علمی و مناسبترین مکان برای فرصتهای مطالعاتی و برگزاری دورههای کوتاهمدت است؛ لذا ما میتوانیم با توسعه همکاریهای ارتباطاتی این ظرفیت را بیشازپیش معرفی کنیم.
جامعةالمصطفی (ص) خراسان به محور فعالیتهای بینالمللی استان تبدیل شده است
در ادامه حجتالاسلاموالمسلمین عباس یوسف نژاد مدیر ارتباطات و بینالملل المصطفی (ص) خراسان با معرفی اجمالی ابعاد کمی و کیفی فعالیتهای المصطفی (ص) در خراسان اظهار داشت: توسعه شبکه برونسازمانی المصطفی (ص) در مشهد مقدس و استان خراسان ما را به محور فعالیتهای بینالمللی استان تبدیل نموده است.
وی افزود: امروز المصطفی (ص) خراسان بهعنوان عضو اصلی شوراها و کمیسیونهای تخصصی مراکز علمی و نهادهای فرهنگی بهعنوان محل تشکیل میز دیپلماسی در استان شناخته میشود.
مدیر ارتباطات و بینالملل جامعةالمصطفی (ص) خراسان ادامه داد: برخورداری از جایگاه ستادی و صفی المصطفی (ص) خراسان در بدنه المصطفی، به حمدالله حجم گستردهای از فعالیتهای متنوع صفی و ستادی را نظیر انعقاد تفاهمنامهها، ساماندهی حضور میهمانان بینالمللی در مشهد، فعالیتهای حوزه تشریفات و گروههای میهمان بینالمللی، پوشش اخبار و تولیدات رسانهای، برگزاری همایشها، اجلاسیهها و کنگرههای بینالمللی، ساماندهی فعالیتهای مبلغان و فارغالتحصیلان، راهاندازی قرارگاههای موضوعی و مناسبتی و… در این نمایندگی ایجاد کرده است و لذا مدیریت مطلوب این ظرفیتها، نیازمند تقویت و توسعه ویژه چارت سازمانی این بخش در مشهد است.
وی اضافه کرد: در بخش فارغالتحصیلان بهغیراز چند ملیت پرمخاطب در سایر ملیتها سعی ما همواره بر اعزام دایم بوده است. همچنین دورهایی که برای دانشآموختگان تشکیل شده است مبتنی بر نیازهای ملیتی و مسائل منطقهای بوده که بازدهی خوبی به همراه داشته است.
حجتالاسلاموالمسلمین یوسف نژاد خاطرنشان کرد: همچنین در قرارگاه جهاد تبیین المصطفی (ص) خراسان بیش از ۱۸۰۰ محتوا در قالبهای مختلف تولید و در سایت جهاد تبیین برای استفاده عموم بهویژه طلاب غیرایرانی بارگذاری شده است.
در این نشست همچنین دکتر علیالله اکبری با تأکید بر ضرورت برگزاری و تشکیل نشستهای تخصصی بهصورت دورهای اظهار داشت: بررسی مسائل حوزه ارتباطات با حضور مدیران ارتباطات مراکز و هماهنگی و همافزایی و انتقال تجارب در تصمیمگیری درست بسیار مؤثر و از جمله اهداف این نشست است.
وی ضمن تشکر از میزبانی المصطفی (ص) خراسان به تشریح برنامههای چهار روز نشست و اهداف آن پرداخت.
همچنین بخش دوم نشست روز اول با توضیحات حجتالاسلاموالمسلمین دکتر بکایی با موضوع بررسی سامانههای حوزه دانشآموختگان ادامه یافت.
گفتنی این نشست تا روز پنجشنبه ۱۲ بهمنماه با برگزاری جلسات کمیسیونهای تخصصی، برگزاری کارگاه رسانه و فضای مجازی با حضور دکتر سید ناصر نعمتی مدیرکل روابطعمومی و مشاور استاندار خراسان رضوی، بازدید از خانه خلاق مشهد و بازدید از نمایشگاه رواق خدمت حرم مطهر رضوی در مشهد مقدس ادامه خواهد یافت.