Al-Mustafa International University
جمعه | 15 | فروردین | 1404

برگزاری دومین جلسه توجیهی و آزمون “شخصیت‌شناسی و خلاقیت” در نمایندگی المصطفی (ص) در خراسان + تصاویر

دومین جلسه توجیهی و آزمون  "استعدادسنجی، " طلاب خواهر و برادر غیرایرانی نمایندگی المصطفی در خراسان برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی نمایندگی جامعةالمصطفی (ص) در خراسان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالعلی بهادری مسئول امور نخبگان نمایندگی خراسان اظهار داشت: مقام عظمای ولایت در سال 1391 فرمودند: ما باید استعدادهای نخبه را شناسائی و تربیت کنیم، بعد در میان اینها گزینش و انتخاب لازم است؛ بعضی نخبه‌ترند، بعضی استعدادهای برترند؛ انتخاب بهترین‌ها. بعد از آن، نگهداری و ارتقا است؛ نه فقط نگهداری، بلکه نگهداری همراه با ارتقا و پیشرفت. کمک کنید این نخبه اگر امروز در رتبهٔ دهم است، در آیندهٔ نه‌چندان دوری به رتبهٔ اول برسد؛ ارتقا پیدا کند.

وی ادامه داد: بنابراین با استعانت از ذات اقدس الهی و با عنایت به وجود مضجع شریف امام رضا (ع) و جاذبه جهانی آن و همچنین وجود امتیازات متعدد نمایندگی المصطفی (ص) خراسان و ضرورت شناسایی، حمایت و ساماندهی امور استعدادهای برتر این نمایندگی، دومین آزمون استعدادسنجی، خلاقیت و تست شخصیت در مشهد برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین بهادری افزود: برخی طلاب استعدادهای نهفته‌ای دارند که در صورت شناسایی و کمک به رشد آنها می‌توانند افرادی اثرگذاری در جامعه خویش باشند؛ اما امروزه باتوجه‌به مسائل متعددی ازجمله مسائل اقتصادی و معیشتی که ممکن است افراد بااستعداد از مسیر اصلی رشد باز بمانند باتوجه‌به مأموریت جهانی المصطفی (ص) شناسایی استعدادهای برتر و حمایت از آنها از مسائل راهبردی المصطفی (ص) و نمایندگی است.

مسئول امور نخبگان نمایندگی خراسان اضافه کرد: لذا در اولین گام که با رویکرد ایده‌پردازی برای شناسایی استعدادهای “عرصه تحصیل ” و توانمندی‌های آموزشی انجام می‌پذیرد، افرادی که معدل بالاتری دارند انتخاب می‌شوند و در گام بعدی پس از بررسی ویژگی‌های شخصیتی، دیگر عرصه‌های فعالیت آنها نیز مشخص خواهد شد و همچنین بر اساس ظرفیت هوشی، علائق و استعداد افراد طبقه‌بندی خواهند شد تا بتوانیم افراد برتر و شایسته‌تری که ظرفیت خوبی دارند در راستای مأموریت المصطفی (ص) شناسایی و معرفی کنیم.

وی تصریح کرد: در مسیر نخبه‌پروری به دنبال هدایت استعدادها به سمت فعلیّت یافتن و رشد و تعالی در مسیر تعیین شده هستیم و این توانایی بالقوه برای شکوفایی و بروز خود نیازمند شرایط و بستر مناسب است و چه‌بسا ممکن است این استعداد بالقوه در صورت فراهم‌نشدن شرایط و امکانات مناسب هرگز بروز نیابد؛ این استعداد، در همه انسان‌ها با شدّت و ضعف مختلف وجود دارد و گاه، توانایی‌های ویژه‌ای است که در بین انسان‌ها متفاوت بوده و همه انسان‌ها از آن برخوردار نیستند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین بهادری عنوان کرد: لذا فرایند شناسایی، و کشف توانمندی‌ها در حیطه‌های مختلف علمی، مهارتی با استفاده از روش علمی و ناظر به کارویژهٔ نمایندگی و نیازهای المصطفی (ص) شکل خواهد گرفت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در نتیجه رشد که همان گام برداشتن در مسیر تکامل و بروز تدریجی توانایی‌ها برای تحصیل قوّه‌ای دیگر است و عوامل مختلفی نیز دارد شکل خواهد گرفت و ما به دنبال فراهم‌سازی زمینه‌های رشد و ساحت‌های حوزوی نمایندگی هستیم؛ بنابراین استعدادهای متناسب با آن، شناسایی و در مسیر رشد برای تبدیل‌شدن به استعداد برتر گام برخواهیم داشت.

خبر های قبلی و بعدی

آخرین خبرها