به گزارش روابطعمومی نمایندگی المصطفی (ص) در خراسان در این مراسم خانم دکتر فاضل ضمن اشاره به این موضوع که این مراسم، تجدید میثاق با حق است اظهار داشت: اشک طلبه باید با اشک بقیه فرق داشته باشد. باید سیلی ایجاد کند و اسرائیل را در خودش غرق کند. علم ما باید به اشک ما جهت دهد. تسلیت ما به معنای تسلی دل نیست وقتی دل ما تسلی پیدا میکند که کاری کرده باشیم.
وی افزود: منشأ جنگ خودبرتربینی است. انسان خودبرتربین، برتریطلب میشود و بعد شروع به تجاوز میکند. ما طرفدار اصالت عدلیم نه اصالت صلح. اصالت عدل یعنی کسی که به دنبال این است که متجاوز را سر جایش بنشاند و این تفاوت حرف ما با شعارهای برخی از مدعیان حقوق بشر در عرصه بینالملل است که دم از صلح میزنند. صلح آنها یعنی سکوت. یعنی هیچچیز نگویید و بگذارید فقط تمام شود.
مدیرگروه علوم تربیتی مجتمع آموزش عالی خواهران ادامه داد: سؤالی که مطرح است این که در حال حاضر چه کاری از دست ما برمیآید؟ اول باید در نظر داشته باشیم که ما مبلّغیم. مبلّغ اول باید خود حقانیت استقامت فلسطین را باور داشته باشد. باید شبهات نهانمان را رفع کنیم. این که نهایت مظلومیت در مقابل نهایت قساوت قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: مبلّغ راوی است. ما باید صدای انسانیت را به زبانهای بینالمللی به گوش جهان برسانیم. مردم حقیقت طلبند و اگر این حقایق به آنها برسد قطعاً خواهند پذیرفت. زبان بینالمللی یعنی هنر، شعر، کاریکاتور، گرافیک و… . باید از استوری و پروفایل و نوشتههایمان فقط بوی استقامت به مشام برسد. اگر نمیتوانیم تولیدکننده باشیم باید منتشرکننده باشیم.
استاد رقیه فاضل عنوان کرد: امت اسلامی یکزبان مشترک دارد و آن قرآن است. باید با زبان قرآن سخن گفت. باید آیات جهاد و نصرت را بخوانیم و استقامت را تبلیغ کنیم. مردم فلسطین در دل جنگ استقامت میکنند و این عیب است که ما بیرون از گود ناله ناامیدی سر دهیم. خداوند در قرآن میفرماید: “إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا” یعنی با هر سختی آسانی است.
وی با اشاره به سخن حضرت زینب سلاماللهعلیها پس از واقعه کربلا که فرمود: “مارایت الا جمیلا” اظهار داشت: اگر نتوانیم زیبایی و لطافت را در دل جنگ و سختی ببینیم ازپادرآمدنمان حتمی است. اگر نعمتها را در دل سختی نبینیم کفر نعمت کردهایم. فقط اهل نعمت میتوانند نعمت را ببینند. اهل نعمت همانهایی هستند که وصفشان در سوره حمد آمده است. باید بدانیم که جنگ بدون امید محکوم به شکست است.
مدیرگروه علوم تربیتی مجتمع آموزش عالی خواهران نمایندگی خراسان ادامه داد: دعای جوشن صغیر را زیاد بخوانید و به محتوای آن فکر کنید. این دعا به ما یاد میدهد که چطور زیبایی را وسط سختی ببینیم.
دکتر رقیه فاضل در پایان تصریح کرد: باید پژوهش کنید و انسان فلسطینی را بشناسید. انسانهایی که مفهومی ورای تابآوری و هر مفهومی شبیه به آن را نشان میدهند. محتوای کلیپهای این روزها را تحلیل کنید: بچهای که به برادرش تلقین میگوید، نوجوانی که در اوج جراحت به پدرش تسلی میدهد، مادری که با یک حسبی الله آرام میشود، پرستاری که خبر شهادت همسرش را میدهند و… . تا کنون توحید را این گونه ادراک کردهاید؟! اینها مصداق عینی انسان قرآنی هستند: “إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُمْ بُنْيَانٌ مَرْصُوصٌ”
گفتنی است تلاوت سوره حشر، قرائت دعای جوشن صغیر و قرائت دلنوشته طلاب از دیگر برنامههای اجرایی در این مراسم بود.