معاون پژوهشی المصطفی در خراسان در اختتامیه همایش بینالمللی فقه و تربیت گفت: برای این همایش 380 مقاله ارسال شده که از این تعداد ۶۲ مقاله به مرحله سخنرانی و پنج مقاله هم به مرحله نهایی راه یافتند.
به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان، حجتالاسلام جواد رقوی معاون پژوهشی المصطفی در خراسان امروز در اختتامیه همایش بینالمللی فقه و تربیت، اظهار داشت: از مهمترین بخشهای همایش علمی کارگروههای تخصصی است که در مجموع برای این همایش که بیستمین همایش در خراسان بود ۳۸۰ مقاله به دبیرخانه ارسال و ۶۲ مقاله به مرحله سخنرانی راه یافتند.
وی بیان کرد: این آثار راه یافته به مرحله سخنرانی در ابتدا دو مرتبه توسط اساتید ارزیاب به صورت جداگانه مورد ارزیابی قرار گرفت و آن دسته از مقالاتی که امتیازی بیش از 70 را دریافت کرده بودند در یک کمیته علمی با حضر چند تن از اساتید داور مورد ارزیابی مجدد قرار گرفت و در نهایت این مقالات که به مرحله سخنرانی رسیده بود برای ارائه در ۶ کارگروهی که در نظر گرفته شده بود، دعوت شدند.
معاون پژوهشی المصطفی در خراسان گفت: بنا بود که ۵ مقاله برتر از این ۶۲ مقاله که به مرحله سخنرانی راه یافته بودند با نظر هیئت رئیسه کارگروههای تخصصی انتخاب شود. با امتیازی که اساتید در هیئت رئیسه کارگروه تخصصی به مقالات اختصاص دادند ۱۵ مقاله که امتیاز برتر را دریافت کرده بود انتخاب شد و در نهایت با حضور سه نفر از اساتید ارزیاب نیز پنج مقاله به مرحله نهایی راه یافت و امیدواریم که مقالاتی که مستحق برتر شدن دارند انتخاب شوند.
حجت الاسلام دکتر رقوی اظهار داشت: نحوه ارائه مقالات بدین صورت بود که ۶ کارگروه تخصصی با عناوین پیشینه سیر تحول مطالعات فقه و تربیت بود که ۹ مقاله در این کارگروه با حضور حجج اسلام زارعان، سعیدی فاضل و قربان زاده، در کارگروه تخصصی ظرفیتهای تربیتی فقه نیز 9 مقاله با حضور حجج اسلام شاملی، موسوینژاد و سرکارخانم برقعی، در کارگروه تعامل فقه و تربیت هم 11 مقاله توسط اساتیدی چون حجتالاسلام سیدعباس موسوی، سیدمهدی معلم و سرکار خانم دکتر محقق مورد ارزیابی قرار گرفتند.
وی خاطرنشان کرد: در محور تحلیل تربیتی موضوعات و عوامل فقهی به دلیل اینکه تعداد زیادی از مقالات در این حوزه ارسال شده بود دو کارگروه الف و ب برای این کارگروه برگزار شد که هشت مقاله در کارگروه الف با حضور حجج اسلام عجمی، نوروزی و سرکار خانم علیشاهی و در کارگروه ب نیز 10 مقاله با حضور حجج اسلام الهیخراسانی، دکتر امامیراد و کرمی مورد ارزیابی قرار گرفتند.
معاون پژوهشی المصطفی در خراسان گفت: این پنج کارگروه بر اساس محورهای اصلی همایش بود و از آنجایی که یکی از اهداف برگزاری همایش در المصطفی فراهم کردن بستر کارورزی طلاب در زمینه پژوهش هست به روال همایشهاس سابق المصطفی کارگروه ویژهای برای طلاب خواهران اختصاص دادیم تحت عنوان کارگروه ویژه طلاب خواهر المصطفی که 13 مقاله از مقالات انتخاب شده در این کارگروه مورد بررسی قرار گرفت.