Al-Mustafa International University
جمعه | 19 | اردیبهشت | 1404

نقش برجسته شهید مطهری در شکل‌گیری و تبیین معارف اسلامی

خانم دكتر علوی

به گزارش روابط عمومی جامعه المصطفی العالميه نمايندگی خراسان؛ به همت اداره فرهنگی تربیتی و قرآن و حديث مجتمع آموزش عالی خواهران، نشست تربيتی قرآنی”جستاری بر انديشه و آثار استاد شهيد مطهری” با سخنرانی سرکار خانم دكتر علوی، رئيس مدرسه عالی علوم انسانی، حكمت و تاريخ در جمع طلاب، اساتید و کارکنان و علاقه مندان به اندیشه‌های ناب اسلامی در مجتمع آموزش عالی خواهران برگزارشد.

رئیس مدرسه عالی علوم انسانی، حکمت و تاریخ در ابتدا ضمن یادآوری نقش برجسته شهید مطهری در شکل‌گیری و تبیین معارف اسلامی، تأکید کرد: آثار این استاد فرزانه، نه‌تنها گنجینه‌ای علمی بلکه چراغی روشن برای تفکر دینی و فلسفی در دوران معاصر است. ایشان به نگاه عمیق شهید مطهری به مباحث دینی، اجتماعی و فلسفی اشاره کرده و اظهار داشت: این متفکر شهید، با آثار ارزشمند خود به مقابله با تحریفات عقیدتی و چالش‌های فکری زمانه پرداخت و همچنان راهنمایی مطمئن برای پژوهشگران حوزه علوم انسانی و اسلامی به‌شمار می‌رود.

خانم دکتر علوی در ادامه افزود: شهید مرتضی مطهری که امام خمینی رحمه الله علیه ایشان را درختی پرثمر نامید و فرزند عزیزش خواند، یکی از ستاره های درخشان است که با درآمیختن عمل با ایمان، و اخلاق با عرفان، برهان با قرآن، علم با حکمت، و نیز امتزاج هدایت جامعه با شهادت خویش، از خود چهره ای تابناک برای راهنمایی جامعه ی ظلمت زده عصرش ساخت، و همانند شمعی سوخت و پیرامون خود را با شعاع انوار تابناکش، روشن نمود.

وی تصريح كرد: شهید مطهری که در بُعد علمی، گنجینه علوم و معارف است و در بُعد اخلاقی، هم مهذّب نفوس است و هم مهذّب و خودساخته، و دارای روح تعبد و تقید به حدود و مرزهای دینی است، به عنوان یکی از پیروان راستین محمد (ص) و ابراهیم (ع) می تواند الگوئی مناسب برای حوزویان و طلاب از یک سو و دانشجویان و دانشگاهیان از سوی دیگر، در عصر الحادزده و روزگار دین زدوده ما باشد. به همین جهت است که امام خمینی رحمه الله علیه فرمود: مرحوم آقای مطهری، یک فرد بود که جنبه‌های مختلف در او جمع شده بود، و خدمتی که به نسل جوان و دیگران مرحوم مطهری کرده است کم کسی کرده است.

خانم دکتر علوی همچنین با بیان اینکه مطالعه آثار شهید مطهری، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای شناخت صحیح مبانی اسلام است، از تمامی طلاب و پژوهشگران خواست تا با مطالعه و تعمق در اندیشه‌های این متفکر برجسته، مسیر آگاهی و شناخت عمیق‌تر از تعالیم اسلامی را طی کنند.

رئیس مدرسه عالی علوم انسانی، حکمت و تاریخ در پایان، فرمایش امام خمینی رحمه الله علیه پیرامون آثار انسان ساز و ارزشمند شهید مطهری را مورد تاکید قرار داد: “اکنون شنیده می‌شود که مخالفین اسلام و گروه‌های ضدانقلاب درصدد هستند که با تبلیغات اسلام‌شکن خود، دست جوانان عزیز دانشگاهی را از استفاده از کتب این استاد فقید کوتاه کنند، من به دانشجویان و طبقه روشنفکران متعهد توصیه می‌کنم که کتاب‌های این استاد عزیز را نگذارند با دسیسه‌های غیراسلامی فراموش شود.”

خبر های قبلی و بعدی