Al-Mustafa International University
جمعه | 12 | اردیبهشت | 1404

روان‌شناسی مقاومت در آیینه کرامت؛ جشن میلاد حضرت معصومه (س) برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی خراسان، اداره فرهنگی تربیتی و قرآن و حدیث مجتمع آموزش عالی خواهران با همکاری تشکل رسانه و طلاب گروه علوم تربیتی جشن بزرگ آغاز دهه کرامت و میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها را برگزار کرد.

در این مراسم سرکار خانم دکتر فاضل، ضمن عرض تبریک و تهنیت میلاد با سعادت حضرت معصومه سلام الله علیها، آن حضرت را به نقل از سخنان رهبر معظم انقلاب، مادر انقلاب اسلامی و سرچشمه انقلاب اسلامی دانست. وی سپس به موضوع روانشناسی مقاومت پرداخته و اظهار داشت: روانشناسی یعنی تاب آوری و روانشناسی می خواهد به مردم یاد دهد که چطور در مقابل مشکلات تاب آوری داشته باشند.

ایشان در ادامه مولفه های روانشناسی مقاومت را بیان کرده و افزود: در روانشناسی مقاومت چهار مولفه جدی قرار دارد که باعث سر پا ماندن مردم غزه، یمن، فلطسین و جبهه مقاومت شده است.

وی تصریح کرد: اولین مولفه واقع بینی و واقعیت شناختی زندگی دنیاست. آنها زندگی دنیا را با تجربه نمودن سختی ها و مشکلات و مقاومت در مقابل این مشکلات به خوبی شناخته و درک نموده اند که این تاثیر زیادی در تاب آوری و مقاومت دارد.

دکتر فاضل ادامه‌ داد: دومین مولفه، بینش دینی به زندگی دنیا است. مولفه ای که یک انسان فلسطینی را نسبت به دیگر جنگ زده ها متمایز می کند. همین مولفه معرفت دینی، مفهوم تاب آوری را طور دیگر معنا می کند.

وی افزود: سومین مولفه هویتی فراتر از فرد است. کسی می تواند مقاومت کند که از حیطه فردیت و فردگرایی خارج شود و خود را تنها نبیند و دیگران را نیز در نظر بگیرد. چهارمین مولفه، تجربه نزدیک درک تقابل سیاست و روانشناسی.

استاد مجتمع آموزش عالی خواهران در پایان افزود: ما مقاومت را شهادت معنا می کنیم در حالی که آنها زندگی را مقاومت می دانند و یا مقاومت را زندگی. و زمانی می توان یک جامعه مقاوم داشته باشیم که آنها را با قرآن آشنا نموده و قرآن را در دل آنها زنده نماییم. همان کاری را که جمیله الشنطی استاد و بانوی مبارز مقاومت فلسطین در غزه انجام داد.

گفتنی است این مراسم با مولودی خوانی به مناسبت میلاد کریمه اهل‌ بیت (س)، اجرای نمایش و مسابقه همراه بود.

خبر های قبلی و بعدی